14 / 05 / 2024

TOKİ Turkuaz sakinleri Etimesgut gezisi

TOKİ Turkuaz sakinleri Etimesgut gezisi

1 Nisan'dan itibaren Etimesgut Belediyesi'ne bağlanacak olan Turkuaz Konutları'nda yaşayan vatandaşlar için hizmet gezisi düzenlendi. Geziye katılanlar, Etimesgut Belediyesi'nin hizmetleri ile modern sosyal tesislerine hayran kaldılar.

Elazığ’da konut sakinleri yetkililere seslendi: Tehlikedeyiz!

Elazığ'da İmar Haksen 3. Etap TOKİ Konut Sakinleri, binalarının yakınında yıkılan istinat duvarının tehlike oluşturduğunu belirterek yetkililere çağrıda bulundu.

Ordu’nun Aybastı sakinleri yeni konutlarını bekliyor!

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde 1.5 sene önce yaşanan heyelan nedeniyle birçok vatandaş evsiz kalmıştı. Evsiz kalan mahalle sakinleri TOKİ’nin gelecek yıl teslim edeceği evleri bekliyor.

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi!

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 12 adet konut bulunuyor.

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi!

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri!

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 1. Bölge'de yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Bolu 3. Etap TOKİ sakinlerinden Emlak Yönetim'e tepki!

Bolu'nun Müdurnu ilçesinde bulunan 3. Etap TOKİ Konutları sakinleri, yaptıkları basın açıklaması ile Emlak Yönetim A.Ş.’ye ısıtma gideri için tepki gösterdi.

Samsun İlkadım'da geleceğe damga vuracak eserler inşa ediliyor!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ulugazi Mahallesi TOKİ Konutları sakinleri ile buluştu. Başkan Tok "Yaklaşık 4,5 yılda İlkadım’ın gelecek yüzyılına damga vuracak eserlere imza attık." dedi...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 9 adet konut için başvurular bugün başladı..

Antalya Döşemealtı TOKİ'ye raylı sistem müjdesi!

Döşemealtı TOKİ konutları sakinleri ile buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019 sonrası hedeflerinin raylı sistemi TOKİ konutlarına kadar uzatmak olduğunu dile getirdi.

TOKİ Turkuaz Vadisi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde yer alan 11 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Turkuaz sakinleri Etimesgut gezisi Haberi

TOKİ Turkuaz sakinleri Etimesgut gezisi


Etimesgut Belediyesi'nin tesislerini gezerek hayran kalan Turkuaz Konutları sakinleri, Başkan Demirel'den benzer yatırımları kendi mahalleleri için de talep ettiler. Demirel de; "Merak etmeyiniz. Önümüzdeki 5 yılın planını, programını yaptık. Hayırlısı ile şu seçimi geçelim. Daha hızlı, daha yoğun bir hizmet dönemine hazırlanıyor. Etimesgut'un her yanı yeni hizmetlerle tanışacak" diyerek Turkuaz sakinlerine müjde verdi. 

Büyükşehir Yasasıyla birlikte 1 Nisan'dan itibaren Etimesgut Belediyesi'ne bağlanacak olan Turkuaz Konutları'nda yaşayan vatandaşlar için hizmet gezisi düzenlendi. Geziye katılanlar, Etimesgut Belediyesi'nin hizmetleri ile modern sosyal tesislerine hayran kaldılar. Vatandaşlar, Türk Beyleri Kent Meydanı, Kent Konseyi Binası, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, Emekli Konağı ve Çay Bahçesi, Ziya Gökalp Tesisleri, Atakent Sosyal Tesisleri, Satuk Buğra Han Türk İslam Sanatları Merkezi'ni gezerek incelemelerde bulundular. 


Tesislerin yetkililerinden bilgi alan...