29 / 04 / 2024

TOKİ Turkuaz sakinleri Etimesgut'a hayran kaldı!

TOKİ Turkuaz sakinleri Etimesgut'a hayran kaldı!

1 Nisan'dan itibaren Etimesgut Belediyesi'ne bağlanacak olan Turkuaz Konutları'nda yaşayan vatandaşlar için hizmet gezisi düzenlendi. Geziye katılanlar, Etimesgut Belediyesi'nin hizmetleri ile modern sosyal tesislerine hayran kaldılar.




Etimesgut Belediyesi'nin tesislerini gezerek hayran kalan Turkuaz Konutları sakinleri, Başkan Demirel'den benzer yatırımları kendi mahalleleri için de talep ettiler. Demirel de; "Merak etmeyiniz. Önümüzdeki 5 yılın planını, programını yaptık. Hayırlısı ile şu seçimi geçelim. Daha hızlı, daha yoğun bir hizmet dönemine hazırlanıyor. Etimesgut'un her yanı yeni hizmetlerle tanışacak" diyerek Turkuaz sakinlerine müjde verdi. 

Büyükşehir Yasasıyla birlikte 1 Nisan'dan itibaren Etimesgut Belediyesi'ne bağlanacak olan Turkuaz Konutları'nda yaşayan vatandaşlar için hizmet gezisi düzenlendi. Geziye katılanlar, Etimesgut Belediyesi'nin hizmetleri ile modern sosyal tesislerine hayran kaldılar. Vatandaşlar, Türk Beyleri Kent Meydanı, Kent Konseyi Binası, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, Emekli Konağı ve Çay Bahçesi, Ziya Gökalp Tesisleri, Atakent Sosyal Tesisleri, Satuk Buğra Han Türk İslam Sanatları Merkezi'ni gezerek incelemelerde bulundular. 


Tesislerin yetkililerinden bilgi alan site sakinleri, bütün tesisleri çok beğendiklerini ifade ettiler. 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'i de ziyaret eden vatandaşlar, "Tesisler harika. Bu tesislerden biz de istiyoruz" talebinde bulundular. Başkan Demirel de 5 mahallenin 30 Mart seçimlerinden itibaren belediyenin hizmet alanına gireceğini hatırlatarak, "İlçemizin dörtbir yanına birçok sosyal ve kültürel donatı yaptık. 

İnşallah önümüzdeki süreçte bu tesislerimizin yenilerini ilçemize kazandıracağız. Yeni mahallelerimize de önemli hizmetlerimiz olacak. Burada yaşayan hemşehrilerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak tesisleri hızla inşa edeceğiz" diye konuştu. 


Ankara 24 Saat


Geri Dön