04 / 05 / 2024

TOKİ-TURYAP KDV’siz arsa müzayedesi son durum

TOKİ-TURYAP KDV’siz arsa müzayedesi son durum

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’ye ait 18 ilde bulunan 16 arsa 22 Ekim 2015 Perşembe günü satışa çıkarıldı. TOKİ-TURYAP KDV’siz arsa müzayedesinde toplam 27 milyon 483 bin TL’lik teklif alındı.

Milli Emlak satış ilanları: İki şehirde KDV'den muaf 45 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Artvin ve Konya'da yer alan 45 adet arsa ve arazi satılıyor KDV'den muaf olarak satılıyor. Milli Emlak satış ilanlarını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı! KDV'siz arsa satışı 33 ilde başladı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 33 şehirde 391 muhtelif arsayı KDV'siz satışa çıkardığını açıkladı. Buna göre, yüzde 25'i peşin, 48 ay vadeyle satışa sunulan arsalar vatandaşlara büyük bir fırsatlar sağlayacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha arsa fırsatı! KDV'den muaf arsalar için bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya'da KDV'den muaf arsa satacak. Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanları bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan büyük Nisan fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve araziler satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arsa ve arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Rize ve Afyonkarahisar'da bulunan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arsa ve araziler KDV'den muaf...

Milli Emlak'tan Nisan 2024 fırsatı! 11 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Nisan 2024 ihaleleri kapsamında 2 şehirde 11 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa satacak. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan o Nisan 2024 ihale ilanları...

Milli Emlak'tan Nisan 2024 fırsatı: İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Yeni bir yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak iki şehirde yine KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan KDV ve peşinat olmaksızın 2500 TL teminatla arsa!

Milli Emlak tarafından gerçekleştirilen arsa satışlarından rakamlar vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Buna göre, Milli Emlak'tan KDV ve peşinat ödemeden arsa sahibi olunabilir. Bu imlan ilk defa arsa alacaklara tam bir yatırım fırsatı sunmakta.

Milli Emlak'tan 4 ilde KDV'den muaf satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 şehirde yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf olmasıyla da yatırımcıların dikkatini çekiyor. İşte o ihale ilanları..

Milli Emlak, o ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa satıyor! 

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesinde yer alan arsa KDV'den ve emlak vergisinden muaf olarak satılıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Edremit Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den muaf.

TOKİ-TURYAP KDV’siz arsa müzayedesi son durum Haberi

TOKİ-TURYAP KDV’siz arsa müzayedesi son durum

TOKİ-TURYAP KDV’siz arsa müzayedesinde toplam 27 milyon 483 bin TL’lik teklif alındı. 


Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’ye ait arsalar 22 Ekim 2015 Perşembe günü satışa çıkarıldı. Müzayede, TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki Konferans Salonu merkez olmak üzere, eşzamanlı TURYAP'ın İstanbul'da bulunan Genel Müdürlük Müzayede Salonu'nda canlı bağlantı ile gerçekleşti.

KDV muafiyeti bulunan 18 ilde 16 arsa müzayede sonucunda işlem gördü. Arsaların üzerine Akaryakıt-LPG İstasyonu, konut, ticaret, turizm alanları, sanayi depolama, kentsel servis, resmi kurum alanı, özel öğretim, idari ve kültürel tesis inşa etmek mümkün. 


Açık artırmada en çok teklif Çankaya Üniversitesi ve Ankara Golfkent’in de bulunduğu Eskişehir yolu bölgesinden alındı. Ankara Eskişehir Yolu 32.km üzerinde bulunan, muhammen bedeli 502.920 TL’den açık artırmaya sunulan 2.286 m2’lik konut arsası, 700.000 TL’den işlem gördü. Müzayede’de yoğun...