22 / 05 / 2024

toki ümraniye BDDK binası ihale ilanı

toki ümraniye BDDK binası ihale ilanı

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi 'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi yapım işi ihalesi 16 Haziran'da!

İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi 16 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi ihalesi 21 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ BDDK binası ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak olan BDDK hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek. İhale saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi!

TOKİ Finans Merkezi BDDK ihalesi 18 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek. İhale yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları girişimlere açık olacak.

TOKİ BDDK ihalesi!

TOKİ BDDK ihalesi, 18 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Hizmet Binası, Halkalı Atakent Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. BDDK toplam inşaat alanı 319 bin metrekare...

TOKİ, BDDK binası için ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi' nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı...

TOKİ BDDK binası ihale ilanı yayınlandı!

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi 'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı!

TOKİ, BDDK binası için ihale ilanına çıktı. TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK binası için ihale şartlarını açıkladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Uluslararası Finans Merkezi'nde yapılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi için ihale ilanına çıktı.

TOKİ, BDDK Binası ihalesi için şartlarını açıkladı!

TOKİ, İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 2 Parselde yaptıracağı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) hizmet binasının ihale detaylarını açıkladı. TOKİ'nin ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

toki ümraniye BDDK binası ihale ilanı Haberi

toki ümraniye BDDK binası ihale ilanı

TOKİ'nin konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, "istanbul ili Ümraniye ilçesi 3328 Ada, 2 Parselde BDDK Hizmet Binasının Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı işi" ihalesi, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak.


Açık ihale usulüyle yapılacak ihale için teklif dosyaları en geç 18 Kasım saat 15.00'e kadar teslim edilecek.


TOKİ...