01 / 05 / 2024

Toki Ümraniye

Toki Ümraniye

Toki, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? Toki İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi firma ile çalışıyor? İşte Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi yapım işi ihalesi 16 Haziran'da!

İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi 16 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi ihalesi 21 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ Ümraniye Finans Merkezi SPK binası ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul, Ümraniye Uluslarası Finans Merkezi SPK Hizmet Binası'nın arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi tarafından bugün saat 15:30 ’da gerçekleştirilecek. İhale Açık İhale Usulü ile yapılacak.

TOKİ İstanbul Ümraniye Vergi Dairesi tadilat ve onarım ihalesi 24 Temmuz'da!

İstanbul Ümraniye Vergi Dairesi Hizmet Binasının Tadilat ve Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? Toki İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi firma ile çalışıyor? İşte Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar , Çekmeköy, Tuzla ve Pendik projeleri 2014!

Toki İstanbul'un Anadolu yakasında hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ Ataşehir projelerinde son durum ne? Toki Ümraniye projeleri hangileri? Toki Üsküdar’da ne yapıyor? İşte Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri 2014!

Toki Arena'nın yanındaki inşaatı Eroğlu'na sattı!

Toki, Galatasaray'ın amatörler için salon yapmayı planladığı Türk Telekom Arena'nın yanındaki araziyi bir inşaat şirketine verdi.

Gündoğdu Evleri Ümraniye'de 96 bin liraya!

Ümraniye Gündoğdu Konutları'nda fiyatlar 96 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

TOKİ Tokat Niksar Derebağ 3. etap başvuruları sona erdi!

Toki Tokat Niksar Derebağ 3. Etap AGG Konutları'nda yer alan 105 konutun başvuru dönemi bugün bitti...

Ümraniye'de arazi fiyatlarının artışı dikkat çekiyor!

İstanbul Ümraniye'de gerçekleşen yatırımlar ve arazi fiyatlarının artışı dikkat çekiyor...

Toki Ümraniye Haberi

Toki Ümraniye

Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!


TOKİ (T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı), İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki ilçeleri Ataşehir’de 8, Ümraniye’de 7, Üsküdar’da 3, Çekmeköy’de 4 ve Tuzla’da 9 proje hayata geçiriyor. 


Peki, TOKİ'nin Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri neler? Hangi firmalar hayata geçiriyor? TOKİ'nin Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projelerinin tamamlanma seviyesi nedir?


İşte 4 Şubat 2014 tarihi itibariyle TOKİ’nin Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projelerinde son durum belgesi!..



TOKİ Ataşehir projeleri!


Proje adı  Proje Tipi  Proje Durumu  Yüklenici Firma  Konut sayısı  Seviye


1. İstanbul Ataşehir (Batı) 1. Bölge (KentPlus) Emlak Konut G.Y.O. A.Ş. Projesi Tamamlandı Emay İnş.-İpek İnş. Ortak Girişimi 2.078 %100


2. İstanbul Ataşehir (Batı) 2....