03 / 05 / 2024

toki üzümlü başvuruları 2016

toki üzümlü başvuruları 2016

TOKİ'nin Erzincan-Üzümlü Tarımköy kapsamında hayata geçirdiği projede yer alan 4 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Ankara Beypazarı başvuruları başladı! Başkentte 6 bin 954 TL taksitle 2+1 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Söz konusu proje için ödenecek taksit bedelleri 6 bin 954 TL'den başlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı! TOKİ sosyal konut başvurularınız iptal olabilir! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi gündemde yer alan konulardan biridir. 81 ilde hayata geçecek olan sosyal konut başvuruları hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı!

TOKİ İzmir 2022 başvuruları bugün sona eriyor! Yastık altında 1.000 liranız varsa bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün sona eriyor. İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Zonguldak Üzülmez başvuruları 7 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesinde bulunan 269 adet konut için başvurular 7 Eylül'de başlıyor...

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan'da başlıyor!

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan tarihi itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ restorasyon kredisi başvuruları başladı!

TOKİ, unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesi içindeki yapıları restore edecek. TOKİ restorasyon kredisi başvuruları başladı.

TOKİ Sivas Gemerek başvuruları 2017!

TOKİ'nin Sivas Gemerek Toplu Konut Uygulaması projesindeki 13 konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ Sivas Gemerek başvuruları 2017...

TOKİ Malatya Darende başvuruları 2017!

5 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Malatya Darende projesinde henüz başvurular başlamadı. İşte, TOKİ Malatya Darende başvuruları 2017...

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları başladı!

TOKİ'nin 375 konutluk Malatya Beyağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki daireler kurasız olarak satılacak. TOKİ Malatya Beydağı başvuruları başladı...

TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları 2016!

TOKİ Ordu Mesudiye projesinin stoklarında yer alan 3 adet standar konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Ordu Mesudiye başvuruları 2016..

TOKİ Sivas Gemerek başvuruları başladı!

TOKİ'nin Sivas Gemerek'te hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 24 adet konut kurasız olarak açık satışta. TOKİ Sivas Gemerek başvuruları başladı..

TOKİ Manisa Kula başvuruları başladı!

208 konutluk Manisa Kula Alt Gelir Grubu projesindeki 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Manisa Kula başvuruları başladı..

toki üzümlü başvuruları 2016 Haberi

toki üzümlü başvuruları 2016


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan-Üzümlü Tarımköy kapsamındaki 4 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Erzincan Üzümlü Tarımköy başvurusu başladı, 30 Eylül 2016 tarihine kadar T.C Ziraat Bankası A.Ş Erzincan-Üzümlü Şubesi tarafınan başvurular alınacak. 



Satış duyurusu için