02 / 05 / 2024

toki veteriner binası ihaleleri

toki veteriner binası ihaleleri

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Şırnak hizmet binası ihalesi bugün!

Yaptığı konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek.

TOKİ Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Şırnak'a yeni hizmet binası müjdesi!

Yeni konut üretim yatırımları dışında kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Şırnak İli Merkez İlçesi Yenimahalle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası işi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı için ihale!

Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

toki veteriner binası ihaleleri Haberi

toki veteriner binası ihaleleri

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. Bugün yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2020/744891 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Ağrı ili Merkez...