04 / 05 / 2024

toki vezirköprü kentsel dönüşüm projesi

toki vezirköprü kentsel dönüşüm projesi

Nalbantlı Mahallesine yapılması planlanarak ilk görüşmeleri yapılan ve olumsuz olarak sonuçlanan TOKİ evlerinin ikinci görüşmeleri Zabıta Amirliği Meclis Odasında yapıldı.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

O ildeki 53 adet tarla kiraya veriliyor! Yıllık kira bedelleri 2 bin 300 TL'den başlıyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun ili, Atakum, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, Havza, Kavak, Ladik, Salıpazarı ve Vezirköprü ilçelerinde yer alan 53 adet tarlayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, o ildeki 2 arazi ile 1 arsayı 8 taksitle satıyor! 15 bin 800 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Vezirköprü Milli Emlak Şefliği, Samsun ili, Vezirköprü ilçesi, Narlısaray ve Çanaklı mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi yarın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Erzurum Yakutiye kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

toki vezirköprü kentsel dönüşüm projesi Haberi

toki vezirköprü kentsel dönüşüm projesi

TOKİ toplantısına; Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS, Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Salih SEFACI, Rıdvan KESMEN, Nalbantlı Mahallesi Muhtarı Ali GERİZLİ ve Toplu Konut İdaresi Temsilcileri katıldı. 


İki hafta sürecek görüşmeler doğrultusunda en az %50'sinin olumlu sonuçlanma durumu olduğu takdirde projenin yapımına başlanacağını, görüşmelerin olumsuz sonuçlanması durumunda projenin askıya alınacağı ve yapılacak evlerin her birinin 75125m2 olacağı belirtildi. 


Toplantıda görüşmeleri ziyaret ederek konuşan Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS; "25 Mayıs itibariyle TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında Nalbantlı Mahallesinde yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesinin halkla görüşmeleri başlamış olup iki hafta boyunca devam edecektir. Projenin olumlu destek verilmesi halinde diğer şehirlerde olduğu gibi ilçemizde de halkımızın daha yüksek seviyede yaşam standartlarına kavuşturmak amacıyla projeyi gerçekleştirmek istiyoruz." Şeklinde konuştu. 


Vezirköprü Yaşam...