16 / 05 / 2024

TOKİ web tabanlı yazılım yenileme hizmet alımı işi ihalesi

TOKİ web tabanlı yazılım yenileme hizmet alımı işi ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca web tabanlı uygulama yazılımları yenileme, bakım, destek ve güncelleme hizmeti alımı işi hizmet alımı ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

TOKİ web tabanlı uygulama yenileme hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, web tabanlı uygulama yazılımlarının yenileme, güncelleme, iyileştirme ve bakım hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

İzmir'de hafriyat kamyonları GPS cihazıyla uydudan izlenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı hazırlıklarını tamamladığı Uydu Takip Sistemi (GPS) destekli ve web tabanlı Hafriyat Yazılım Otomasyon Sistemi'nde sıra bilgilendirme toplantılarına geldi.

İzmir Büyükşehir'den hafriyatçılara 30 Mayıs uyarısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, altyapı hazırlıklarını tamamladığı web tabanlı otomasyon sistemine kayıt olmayan hafriyat kamyonlarının 30 Mayıs 2016 tarihinden sonra moloz taşımasına izin vermeyecek.

Tabanlıoğlu, kişi başına düşen en büyük hacimli AVM’sine imza attı!

Başkent Ankara’da One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni tasarlayan Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’nin kişi başına düşen en büyük hacimli AVM’sine imza attı.

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi yenilendi!

Emlak İstasyonu kurumsal web sitesi www.emlakistasyonu.com yenilendi. Web sitesi, kullanıcıları bilgisayar dışındaki cihazlardan gerçekleştirilen görüntülemelerde yaşanan sorunlardan da kurtarıyor.

TeamGram ile proje verimliliği maksimuma ulaşacak!

Yapı-inşaat sektörünün en kritik konularından biri olan iş takibini dijitale taşıyan mobil ve web tabanlı bir uygulama olan TeamGram ile proje verimliliği maksimuma ulaşacak.

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı!

Bakırköy City www.bakirkoycity.com.tr web sitesi açıldı. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirtilen Bakırköy City Rezidans'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Garanti Mortgage'ın web sitesi yenilendi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.garantimortgage.com güncel tasarım trendlerinden yola çıkılarak yenilendi. Bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletlerde de kolayca görüntülenebilen site, ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sunuyor.

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı!

Bodur İnşaat Daire Kartal www.dairekartal.com web sitesi açıldı. 28 katlı tek blok halinde inşa edilecek projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı!

Elysium Soul Beyoğlu www.elysiumsoulbeyoglu.com web sitesi açıldı. Lansmanı bugün yapılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Amazon Web Services, Türkiye ofisini açtı!

Amazon Web Services Türkiye Web Pazarlama ve Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi (AWS) Türkiye’de hızla benimsenen bulut bilişimin büyümesine destek vermek üzere Türkiye ofisini açtığını açıkladı.

Hüseyin Oflaz: 7.500 gayrimenkulü takip etmeyi hedefliyoruz!

İmpo İmar tarafından geliştirilen web tabanlı mülkiyet erişim sistemi İmpomes, kullanım kolaylıkları sayesinde şirketleri milyon dolarlık zararlardan koruyabildiği gibi, milyarlık yatırımlar için hızlı karar alma avantajı sunuyor.

Murat Tabanlıoğlu, Europalia Turkey 2015'te küratör oldu!

Avrupa’da, başta Belçika ve komşu ülkelerinde gerçekleştirilecek olan, ülkemizin konuk olduğu “Europalia Turkey 2015” uluslararası kültür ve sanat festivalinin üç ana sergisinden birinin küratörlüğünü Murat Tabanlıoğlu üstlendi.

TOKİ web tabanlı yazılım yenileme hizmet alımı işi ihalesi Haberi

TOKİ web tabanlı yazılım yenileme hizmet alımı işi ihalesi

TOKİ Web Tabanlı Uygulama Yazılımları Yenileme, Bakım, Destek ve Güncelleme Hizmeti Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 


İhale Kayıt Numarası:2014/163150

1-İdarenin

a) Adresi:T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA

b) Telefon ve faks numarası:3122667680 - 3122660134

c) Elektronik Posta Adresi:[email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı:TOKİ Web Tabanlı Uygulama Yazılımları Yenileme, Bakım, Destek ve Güncelleme Hizmeti Alımı İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer:İstanbul ve Ankara İlleri

c) Süresi:İşe başlama tarihinden itibaren 12(On iki) aydır


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer:T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkalı Atakent Mahallesi 221....