28 / 04 / 2024

TOKİ Yayladağı

TOKİ Yayladağı

Yayladağı Belediyesi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada TOKİ kayıtlarının başladığını duyurdu. 80 adet 3+1, 57 adet 2+1 toplam 137 adet konutun satışına başlandı. İşte fiyatlar...

TOKİ Yayladağı'na 137 Konut inşa edecek!

TOKİ evleri için başvuruların alınmaya başladığını kaydeden Kalkan, toplam 137 konut projesinin onaylandığını, 87'si 3+1, geriye kalanı 2+1 olarak yapılacak evler için Fen İşleri Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hatay Yayladağı TOKİ'de 3+1'ler 3 bin 187 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Yayladağı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Yayladağı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Yayladağı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hatay Yayladağı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Yayladağı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Yayladağı ve Defne için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Yayladağı ve Defne ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hatay Yayladağ'a 74 yeni konut müjdesi!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 17 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonuçları 2020....

TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonuçları 06.05.2020!

TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonuçları 06.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonuçları 06.05.2020 ve TOKİ Hatay Yayladağ 2. Etap kura sonucu listesi...

Hatay Yayladağ 2. Etap kura çekilişi 2020 bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Yayladağ 2. Etap projesindeki 71 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ Yayladağı Haberi

TOKİ Yayladağı

Yayladağı Belediyesi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada TOKİ kayıtlarının başladığını duyurdu.


Belediyeden yapılan açıklamada, "İki yıldır Kaymakamlık tarafından yürütülen TOKİ çalışmasını, belediye olarak devraldık. Daha önce 3+1 148.00, 2+1 105.00 olarak belirlenen konut fiyatları, TOKİ Genel Müdürlüğü'ndeki girişimlerimiz sonucunda 3+1 120.00, 2+1 84.500 olarak belirlendi. 

80 adet 3+1, 57 adet 2+1 toplam 137 adet konut projesi onaylandı. Konutlar piknik yeri olarak bilinen Avcılar çesmesi'nin üst tarafında yapılacaktır. İlçemiz halkına hayırlı olsun." denildi. 


Hatay Söz...