09 / 05 / 2024

toki Yenifakılı konutları

toki Yenifakılı konutları

Yozgat’ın Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yaptıkları yatırım ve hizmetlerle Yenifakılı’yı modern bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

TOKİ Yozgat Yenifakılı’da 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Yenifakılı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Yenifakılı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

TOKİ Yozgat Yenifakılı'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Yenifakılı projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Yozgat Yenifakılı'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat’ın Yenifakılı İlçesi’nde hayata geçirdiği 207 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Yenifakılı kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat’ın Yenifakılı İlçesi’nde hayata geçirdiği 207 konutun kura çekilişi yapıldı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı. Projede konutların yüzde 80'i satıldı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 80'i satıldı!

Yüzde 80'inin satıldığı Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda daire fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi!

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından 27 blok olarak hayata geçirildi. Meydan Ardıçlı Konutları Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları fiyatları 2017!

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları fiyatları 2017 listesine göre daireler 1+1'lerde 568 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 72 ay sıfır faiz kampanyasıyla konut sahibi olunabiliyor...

Esenyurt Meydan Ardıçlı Konutları satış fiyatları!

Meydan Ardıçlı Konutları 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire seçenekleriyle İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje 545 milyon TL yatırım bedeliyle Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından inşa ediliyor...

Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi 27 blok olarak yükseliyor. Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

toki Yenifakılı konutları Haberi

toki Yenifakılı konutları

2015 Yılının Yenifakılı için yatırım yılı olduğunu 2016’nın ise kalkınma yılı olacağını belirten Belediye Başkanı Karadavut, “Göreve geldiğimizde ilçemizin en önemli sorunu olan su sorunu çözmek oldu. İlçemizi içme suyu daha önce arsenikli idi. İlçemize 30 kilometre mesafe 70 litre/sn su bulduk ve bunun 20 litresini 3 milyon liraya ilçemize getirdik. İlçemizin 30 yıllık su sorununu çözmüş olduk” dedi.

İlçesinin diğer sorunun ise yol olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Karadavut, “Geçtiğimiz yıl 10 kilometre ve 30 bin metrekare kilitparke yol yaptık. Bu yıl ise ilçe merkezimizden geçen ve Karayollarına ait yolumuz, yine Karayolları tarafından 120 bin metrekare kilitparke döşenmektedir. İnşallah bu yıl içerisinde yol sorunumuzu da tamamen çözeceğiz” diye konuştu. İlçenin gelişmesi için büyük çaba sarf ettiklerini vurgulayan Yalçın, “TOKİ...