07 / 05 / 2024

Toki Yunusemre mahallesi kuraları

Toki Yunusemre mahallesi kuraları

Yunusemre Belediyesi aylardır üzerinde çalıştığı dev projeyi hayata geçirdi. TOKİ işbirliği ile tamamında 5 bin 500 sayısına ulaşacak.

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 980 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde 980 yeni konut inşa edecek.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleşti

TOKİ'den Gaziantep Nizip'e 452 yeni konut müjdesi!

Gaziantep İli Nizip İlçesi Menderes Mahallesi 452 Konut, 1 Adet Taziye Evi İnşaatları, Yunusemre Mahallesi 47 Konut İnşaatları ve Şehitkamil ilçesi 1 Etap 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 18 Temmuz!

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 19 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 1.000 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Manisa Yunusemre 2+1 3+1 kura sonuçları 2018!

TOKİ tarafından Manisa’nın Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi’nde inşa edilen proje kapsamındaki 1.500 konutun kura çekimi tamamlandı. İşte TOKİ Manisa Yunusemre 2+1 3+1 kura sonuçları 2018..

TOKİ Manisa Yunusemre 2+1 kura sonuçları isim listesi!

Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi’ndeki TOKİ projesi kapsamında  “Alt Gelir Grubu” 2+1 planında 438 konutun kurası bugün çekiliyor. TOKİ Manisa Yunusemre 2+1 kura sonuçları isim listesi açıklanınca burada yer alacak...

TOKİ Manisa Yunusemre'de 438 konutun kurası çekiliyor!

TOKİ Manisa’nın Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi’nde inşa edilen proje kapsamında yer alan “Alt Gelir Grubu” kapsamında 438 konutun kurası bugün çekiliyor..

TOKİ Zafer Mahallesi'nde sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'nde hayata geçirdiği 33 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Zafer Mahallesi Alt Gelir'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 807 Konut Projesi için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-22 Şubat 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Kale Mahallesi kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kale Mahallesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Projede 237 adet daire bulunuyor. 

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi!

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Toki Yunusemre mahallesi kuraları Haberi

Toki Yunusemre mahallesi kuraları

TOKİ işbirliği ile tamamında 5 bin 500 sayısına ulaşacak toplu konut çalışmasının ilk ayağı olan bin 150 konutun başvurularına başlandı. 30 Hazirana kadar ön başvuruların alınacağı konutların yapımına 3 içinde başlanacak. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "TOKİ, artık, her yöreye özel özgün mimariyle yeni şehirler kuruyor. Yunusemre'ye kurulan şehir de bunlardan birisi olacak "...