12 / 05 / 2024

toki zonguldak 2022

toki zonguldak 2022

TOKİ, Zonguldak ve Gaziantep illerindeki 1.044 yeni konut için düğmeye bastı. 2 ildeki yeni projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Zonguldak Merkez 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çaycuma 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çaycuma projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Zonguldak Sosyal Konut Projesi 2022! Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Zonguldak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Çekiliş listesinin açıklandığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası!

TOKİ ve Zonguldak Gökçebey Belediyesi'nin ortaklığıyla inşa edilen TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bu ay gerçekleşecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri!

TOKİ Gökçebey Evleri projesinde kura çekiliş heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri..

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nda kura çekilişi heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi..

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nın ihalesi 21 Eylül’de!

Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi. Öztürk, projeler hakkında bilgiler verdi.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'e 394 konut inşa ediyor!

Zonguldak'a bağlı Gökçebey ilçesinde, Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 394 konut çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

toki zonguldak 2022 Haberi

toki zonguldak 2022

TOKİ, Zonguldak ve Gaziantep illerindeki yeni projeleri için start verdi. TOKİ, Zonguldak ve Gaziantep'te toplam 1.044 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Zonguldak projesi Merkez ilçesinde, Gaziantep projesi Onikişubat ilçesinde hayata geçirilecek. 

Peki TOKİ hangi kentte kaç konut inşa edecek? TOKİ Zonguldak ve Gaziantep projelerinin ihaleleri ne zaman yapılacak? İşte o 2 ildeki TOKİ projeleriyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Zonguldak Merkez projesi kapsamında, 369 adet konut, 2 adet büfe inşa edilecek. Aynı zamanda altyapı ve çevre düzenlemesi işleri de uygulanacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap 2. Kısım projesi kapsamında ise 675 adet konut, 10 adet dükkan ve 3 adet 14 dükkanlı ticaret merkezi inşa edilecek. Projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yapılacak. 

TOKİ Zonguldak Merkez projesinin ihalesi bugün saat...