02 / 05 / 2024

toki zonguldak bülent ecevit üniversitesi

toki zonguldak bülent ecevit üniversitesi

TOKİ, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Merkez Kampüsü derslik ve ofis blokları, kapalı yüzme havuzu, sosyal tesisleri, kanser araştırma merkezi binaları inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihaleye çıkarıyor...

Bülent Turan: TOKİ yatay mimariye önem veriyor!

Balıkesir'in Ayvacık ilçesinde düzenlenen kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi.

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda son durum!

Zonguldak Devrek'teki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu mevkiinde yapılması planlanan 271 konutluk projede çalışmalar devam ediyor.

Bülent Kantarcı: Zonguldak, Çaycuma’ya taşınmalı!

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sürekli göç veren, jeolojik ve fiziki yapısının büyümeye elverişli olmaması nedeniyle sıkışıp kalan Zonguldak il merkezinin Çaycuma’ya taşınmasını önerdi.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda çalışmalara ara yok!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Bülent Ecevıt Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nın ihalesi tamamlandı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesine yapılacak olan 271 konutun ihalesi, TOKİ tarafından dün itibarıyla onaylandı.

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

toki zonguldak bülent ecevit üniversitesi Haberi

toki zonguldak bülent ecevit üniversitesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Merkez Kampüsü derslik ve ofis blokları, kapalı yüzme havuzu, sosyal tesisleri, kanser araştırma merkezi binaları inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihaleye çıkarıyor.


İhale 11 Şubat 2013 tarihinde saat 14:00'da, T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ANKARA adresinde gerçekleştirilecek.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.