06 / 05 / 2024

TOKİ Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti

TOKİ Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti

TOKİ'den gelen heyet Zonguldak Belediyesi Kanalizasyon ve Su İşleri ve İmar Müdürlüğünde gerekli çalışma tetkikleri yaparak incelemelerde bulundular. ZGC Basın sitesinin yapılacağı her iki arsada inceleme yapıldı...

Zonguldak Basın Sitesi'nde 23 gazeteci ev sahibi oldu!

Zonguldak Valiliği tarafından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle TOKİ tarafından yapılan Basın Sitesi'nde bulunan 110 konuttan boş kalan 23 konutun hak sahipleri belirlendi.

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuç listesi!

TOKİ tarafından Zonguldak Çaycuma Projesi dahilinde inşa edilecek olan 384 konutun kurası bugün çekilecek. İşte, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonuç listesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura sonuç!

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 konutun hak sahipliği belirleme kurası için heyecan başladı. İşte, TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura sonuç listesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın!

TOKİ'nin Çaycuma Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği 384 konutluk projede kura çekimi için heyecan başladı. TOKİ Zonguldak Çaycuma kurası yarın çekilecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonucu!

384 adet konutun kura ile sahiplerine kavuşacağı TOKİ Zonguldak Çaycuma projesinde kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura sonucu...

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura yeri!

TOKİ Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 adet daire kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura yeri neresi?

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekim günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Zonguldak Çaycuma'da toplam 384 konutu kura ile satacak. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura günü!

Toplamda 384 adet konutun kurası çekilecek olan TOKİ Zonguldak Çaycuma projesinde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura günü ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Zonguldak Çaycuma projesindeki 384 adet konut için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma 2017 kura çekilişi ne zaman?

Zonguldak Gökçebey TOKİ kura sonucu listesi!

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi bugün yapıldı. İşte Zonguldak Gökçebey TOKİ kura sonucu listesi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi açıklandı!

Konut tiplerinin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği proje bugün açıklandı. TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi açıklandı...

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura sonuçları!

Zonguldak Gökçebey konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura sonuçları...

TOKİ Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Haberi

TOKİ Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti


TOKİ'den gelen heyet Zonguldak Belediyesi Kanalizasyon ve Su İşleri ve İmar Müdürlüğünde gerekli çalışma tetkikleri yaparak incelemelerde bulundular. Heyet daha sonra ZGC Basın sitesinin yapılacağı her iki arsada incelemede bulunarak gerekli çalışmalarını tamamladılar. TOKİ Projeler ve Planlar Daire Başkanlığı İnşaat Mühendisi Uzman Murat Gök Zonguldak'ta ki çalışmalarını tamamlayarak Zonguldak'tan ayrıldı. 


"ZGC YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM


 İnşaat Mühendisi Gök yaptığı açıklamada "ZGC Basın Sitesi için Zonguldak'a geldim. Zonguldak Belediyesinde ki gerekli hem su işleri ve imar müdürlüğü olmak üzere çalışmalarımızı tamamladık. 


Zonguldak Belediyesinin kanalizasyon ve su işleri ekibi ile her iki arsada yerinde keşif ve çalışmalarımızı bitirdik. Proje güzel bir proje. Yer ve mekan konuta elverişli. Manzara müthiş. Böyle bir çalışmaya imza attığı için ZGC yönetimini kutluyorum" dedi. TOKİ heyetine ZGC Başkanı Derya Akbıyık ve...