05 / 05 / 2024

toki zonguldak kampanyası

toki zonguldak kampanyası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bu hafta 6 kentte konut satış kampanyası başlatıyor.

11 soruda TOKİ Zonguldak 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Zonguldak 50 bin konut nerede? TOKİ Zonguldak 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Zonguldak 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 11 soruda TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyası detayları...

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni başvuruları 2016!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek emekli başvuruları bugün başladı. İşte, TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni başvuruları 2016...

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli başvurusu yarın!

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli’de emekli vatandaşlara özel 200 konut inşa edecek. TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli başvurusu yarın başlıyor.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli başvuruları yarın başlıyor!

Zonguldak Devrek projesi dahilinde emekli vatandaşlara özel üretilecek olan 324 konut kuralı satışa çıkıyor. TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Zonguldak'ta emekliler için 524 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında, işçi kenti olarak bilinen Zonguldak’ta emekliler için 524 konutu satışa sunuyor.

TOKİ Zonguldak Ereğli emekli kura çekilişi!

TOKİ'nin 2+1 nitelikte toplam 200 konut olarak ürettiği Zonguldak Kdz.Ereğli emekli grubu projesi kuralı satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Ereğli emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni emekli kurası!

TOKİ'nin Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 324 konut kuralı satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni emekli kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Karadeniz Ereğli emeklilere özel proje!

TOKİ Zonguldak Karadeniz Ereğli emeklilere özel projede 200 adet daire satışa çıkıyor. Başvuruların 13 Haziran-30 Haziran tarihleri arasında kabul edileceği projede kura çekilişi 1 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Zonguldak Devrek Emekli başvuruları!

TOKİ Zonguldak Devrek Emekli başvuruları 13 Haziran'da başlayacak ve 30 Haziran'a kadar devam edecek. Kura çekilişinin ise 1 Ağustos'ta gerçekleştirileceği projede 324 daire emeklilere özel satışa sunuluyor.

TOKİ Zonguldak Emekli Konutları'nda proje çalışmaları tamam!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli ve Çaydeğirme’ninde TOKİ tarafından emeklilerimize yönelik yapılacak olan konut çalışmalarında proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli Konutları başvurusu!

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 200 konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli Konutları başvurusu...

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli başvurusu 13 Haziran'da!

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa edilecek olan 324 konut kuralı satışa çıkıyor.

TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli kura çekilişi 1 Ağustos'ta!

Tamamı 2+1 daireden oluşan ve 200 dairenin yer aldığı TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli projesinde başvurular 13 Haziran başlayacak. 30 Haziran'a kadar devam edecek başvurular sonrasında kura çekilişi ise 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

toki zonguldak kampanyası Haberi

toki zonguldak kampanyası

1) Afyon: 74 konut. 116 metrekare alanlı konutların fiyatı 78 bin 630 YTL ile 102 bin 484 YTL arasında. Başvurular 5 Kasım ile 31 Aralık tarihleri arasında Ziraat bankası şubelerine yapılabilecek.

2) Bilecik: Alt gelir grubu için 16 konut. 81 metrekare alanlı konutların fiyatı 60 bin 873 YTL ile 70 bin 504 YTL arasında. Başvurular 7 Kasım ile 23 Kasım tarihleri arasında Bilecik Belediye Başkanlığı'na yapılabilecek.

3) Bursa: Yunuseli'nde 9 konut. 120 ve 132 metrekare alanlı konutların fiyatı 109 bin 941 YTL ile 135 bin 517 YTL arasında. Başvurular 6 Kasım ile 30 Aralık tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

4) Diyarbakır: Silvan'da 15 konut. 106 metrekare alanlı konutların fiyatı 61 bin 611 YTL ile...