03 / 05 / 2024

TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli kura çekilişi 1 Ağustos'ta!

TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli kura çekilişi 1 Ağustos'ta!

Tamamı 2+1 daireden oluşan ve 200 dairenin yer aldığı TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli projesinde başvurular 13 Haziran başlayacak. 30 Haziran'a kadar devam edecek başvurular sonrasında kura çekilişi ise 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.



TOKİ Zonguldak Ereğli’de Emekli Grubu Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan ve  tamamı 2+1 daireden oluşacak projede başvurular 13 Haziran'da başlayacak. 30 Haziran'a kadar başvuruların devam edeceği projede toplam 200 daire bulunuyor. 


TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli projesinde başvurular Ziraat Bankası'nın Zonguldak'taki yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli projesinde yer alan konutların kurası 1 Ağustos 2016 tarihinde çekilecek. Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda, başvuruda bulunanlarca satın alınacak konutlar TOKİ’nin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek.


TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli Evleri'nin kurasında, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinden geri alabilecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön