11 / 05 / 2024

TOKİ Zonguldak Merkez projesi

TOKİ Zonguldak Merkez projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Merkez 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Zonguldak Merkez ve Çaycuma için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili, Merkez ve Çaycuma ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Zonguldak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Zonguldak Merkez kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Zonguldak Merkez projesinde yer alan 100 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Zonguldak Merkez kura sonucu 19.07.2020 listesi!

TOKİ Zonguldak Merkez kura sonucu 19.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Zonguldak Merkez kura sonucu 19.07.2020 listesi ve TOKİ Zonguldak kura sonucu listesi...

TOKİ Zonguldak Merkez 100 konut kura çekimi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Merkez 100 bin konut projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekimi yarın yapılacak.

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ'den Zonguldak'a millet bahçesi geliyor!

TOKİ Zonguldak İli, Merkez Kıyı Düzenlemesi Millet Bahçesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Şubat'ta...

TOKİ 100 bin konut Zonguldak Merkez 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Zonguldak Merkez 2020 başvuruları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Zonguldak Merkez 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Zonguldak Merkez başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtları...

TOKİ Zonguldak Terakki 110 konut ihalesi 27 Kasım'da!

TOKİ Zonguldak İli Merkez İlçesi Terakki Mahallesi'nde 220 adet konut hayata geçirecek. TOKİ Zonguldak Terakki 110 konut ihalesi 27 Kasım'da. 

Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası için proje işi ihale ediliyor. İhale 18 Mayıs'ta yapılacak..

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1.Etap 766 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili, Merkez ilçesi Üzülmez TTK Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1.etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile alyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Zonguldak Merkez projesi Haberi

TOKİ Zonguldak Merkez projesi

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Merkez projesinin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 369 adet konut ve 2 adet büfe yer alacak.

Konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Zonguldak Merkez projesinin ihalesi 24 Ağustos'ta saat 11:30'da yapılacak. 

TOKİ Zonguldak Merkez projesi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Zonguldaklıların yüzünü güldüren TOKİ Zonguldak Merkez projesinin yer tesliminden itibaren 600 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde...
 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale...