06 / 08 / 2024

tokiden orta gelir grubuna konut

tokiden orta gelir grubuna konut

TOKİ hızlı fiyat artışının olduğu şehirlere yoğunlaşacak. Her ilde en az bir şehir ormanı oluşturulması projesi ile her il ve ilçenin en azından bir meydanının olması gibi şehirlerin canlılığını artıran projeler hayata geçirilecek...

Kooperatif ortağının ortaklıktan çıkarılması mümkün müdür?

Kooperatif ortaklarının sahip olduğu hak ve sorumluluklar ile ortaklık sürecinde yaşanılması muhtemel olan durumlar, 1163 sayılı Kooperatifler Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kooperatif ortağının ortaklıktan çıkarılması mümkün müdür?

Steven Young, Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı oldu!

Bosch Türkiye, 17 ülkenin bulunduğu Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin merkezi oldu. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanlığına ise, 1 Ocak 2015 itibarıyla Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young getirildi.

Serdar Ortaç Mecidiyeköy'deki plazasını sattı!

Şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe önceki gün İstinye Park 'taydı. Alışveriş yapıp başbaşa yemek yiyen çift, AVM çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ortaç, sattığı plazasını krediyle aldığını belirtti.

Lüks konut azalıyor orta segment artıyor!

Konut üreticilerinin orta gelirliye yönelmesiyle lüks konutun piyasadaki payı azalmaya başladı. Sektörde 150 ile 250 bin lira fiyat aralığındaki markalı konut arzı günden güne yükseliyor.

Orta segment konut projeleri artıyor!

Konut üreticilerinin orta gelirliye yönelmesi ile lüks konutun piyasadaki payı azalmaya başladı. Sektörde 150 ile 250 bin lira fiyat aralığındaki konut arzı günden güne yükseliyor.

Van'da Ortaçağ sığınağı kaya yerleşimleri bulundu!

Van'da Ortaçağ sığınağı kaya yerleşimleri bulundu. Gürpınar'a 70 kilometre uzaklıktaki Taşdönderen Mahallesi'ni çevreleyen yüksek tepelerde bulunan kaya yerleşimleri, labirent şeklindeki çok sayıda odasıyla dikkati çekiyor

Orta gelirliler için Hep projeleri devam edecek!

Tekfen Emlak, HEP İstanbul'un gördüğü ilgi nedeniyle orta gelirli için ürettiği konutlarda 'HEP' markasını kullanacak. Genel Müdür Egesel, "Sektör, orta gelirliye yönelik pozisyon almalı" dedi.

Tekfen orta gelirli için konut üretecek!

Tekfen Emlak, HEP İstanbul’un gördüğü ilgi nedeniyle orta gelirli için ürettiği konutlarda ‘HEP’ markasını kullanacak. Genel Müdür Egesel, “Sektör, orta gelirliye yönelik pozisyon almalı” dedi

Alfemo Orta Amerika'da büyüyor!

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, Orta Amerikanın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama'daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı. Açılışta Ramazan Davulcuoğlu açıklamalarda bulundu.

Akfen Holding orta gelirliler için konut inşa edecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, orta gelir segmentinde yer alanlar için çok önemli konut açığı olduğunu vurgulayarak, lüks konut pazarının daraldığını kaydetti.

Akfen: Orta gelirlilere konut yapacağız

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, orta gelir segmentinde yer alanlar için çok önemli konut açığı olduğunu vurgulayarak, lüks konut pazarının daraldığını kaydetti.

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Esenyurt Belediyesi trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi, Örnek Mahallesi'nde trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak. Tahmini yatırım maliyeti 9 milyon 521 bin 639 TL olan okul ihalesi 17 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

tokiden orta gelir grubuna konut Haberi

tokiden orta gelir grubuna konut

1-'Güçlü ekonomi' vurgusu yapılan 62. Hükümet Programı'nda, kamunun 350 milyar dolar yatırım yapması öngörüldü


2-Adil gelir paylaşımı yönündeki politikalar sürecek. Yoksulluk ve fakirlikle mücadele edilecek. Kişi başı gelir 25 bin $'a çıkacak


3-İstikrarlı ve sürdürülebilir büyüme sağlanacak. Enerjide dışa bağımlılık azaltılacak. İşsizlik yüzde 5'e indirilecek


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 62'inci Hükümet Programı'nda 2023 vizyonu korunurken, "yeni Türkiye yeni ekonomi ile büyüyecek" denildi. "Güçlü ekonomi" vurgusu yapılan programda, dört yılda 350 milyar dolarlık yatırım harcaması öngörüldü. Kalkınma ve refah odaklı programda, mali disiplin, katma değerli istihdam, Ar-Ge nitelikli genç nesiller, artacak tasarrufların doğru alanlara yönlendirilmesi öncelikler arasında sıralandı. Kendi konutunu yapanlara destek sağlanmasının yanı sıra 2023'de insan dostu marka şehirler ön plana çıkacak. Hükümet Programı'nda Türkiye'yi 2 trilyon dolarlık milli gelire ulaştıracak ekonominin...