04 / 05 / 2024

tokiden taksit fırsatları

tokiden taksit fırsatları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,Gaziantep, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Philips kaçırılmayacak indirim ve taksit fırsatları!  17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Philips Online Mağaza'nın kaçırılmayacak sonbahar fırsatları başladı! Seçili kişisel bakım ürünlerindeki indirimleri peşin fiyatına 9 taksit ve ücretsiz kargo avantajlarıyla alabilirsiniz. İşte detaylar...

Trendyol’dan akıllı ev aletlerinde özel fırsatlar? İşte 16 Eylül 2022 kampanya detayları ve fiyat listesi

Türkiye’nin en büyük online satış sitelerinden olan Trendyol bu kez en çok tercih edilen marka ve ürünleri bir araya getirerek  hızlı gönderim, ücretsiz kargo, taksit seçenekleri ile alıcılarına sunuyor. İşte Trendyol fırsatları ve ürünlerin 16 Eylül 2022 fiyatları

Sur Yapı'dan ev alacaklara 120 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne yakın konumdaki İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projelerinden ev alacaklara çeşitli fırsatlar sunacağını açıkladı. Söz konusu projelerde 0,70 faiz 120 ay sabit taksit veya 0,42 faiz 60 ay taksit kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenleri hayaline kavuşturacak.

Denizbank'tan evlenenlere ve evini yenileyenlere 6 taksit fırsatı!

Denizbank, yeni başlattığı kampanya ile evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel ve avantajlı fırsatlar sunuyor. 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak ev alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit imkanı sağlıyor.

Dap Yapı Adam Kule ödeme fırsatları!

Dap Yapı Adam Kule ödeme fırsatları kapsamında 36 ay vade farksız taksit uygulanıyor. İstanbul Maltepe Dragos'ta inşa edilen proje sahile 10 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz" sloganıyla tanıtılan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

tokiden taksit fırsatları Haberi

tokiden taksit fırsatları

TOKİ, Başkent Ankara'da 7 taşınmazı satışa sunacak. Altındağ Gültepe'de 124 metrekarelik iki konut, Kuzey Ankara Kentsel Yenileme Projesi'nde 142 metrekare iş yeri, Protokol Yolu'nda kafeteryaya uygun 183 metrekare iş yeri, Sincan Yenikent'te 126 metrekare iş yeri, Şereflikoçhisar Boğaziçi'nde de 2 iş yeri açık artırmayla satılan taşınmazlar arasında yer alıyor. 


Bursa'da 39 taşınmaz satışta 

İdare, Bursa'da ise 39 taşınmazı satacak. Gürsu'da 2, Nilüfer Kayapa'da 2, Orhangazi'de 3, Yıldırım'da 5 iş yeri yatırımcıya sunulacak. Hamitler'de 7, Osmangazi'de 20 konut da satışa çıkarılan taşınmazlar arasında bulunuyor. Trabzon'un yeni cazibe merkezi Bahçecik Zağnos Vadisi'nde 13, Zağnos 3. Etap'ta 5, Yomra ve Bahçecik 2. Etap'ta birer, Akçaabat'ta 4 olmak üzere 24 iş yeri satılacak. İdare, Diyarbakır Bismil'de 1, Silvan'da 3 iş yeri, Gaziantep İslahiye'de de 2...