09 / 05 / 2024

tokinin evlerinde taksitler

tokinin evlerinde taksitler

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 'memur maaş artışına' endeksleyerek yaptığı taksitli satışlarda, taksit tutarını yüzde 8,38 artırırken, 'enflasyona endeksli' yaptığı taksitli satışlarda taksit tutarını değiştirmedi.

Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanlara vergi şoku! Resmen açıklandı! 

Evi olanlar için bir son dakika açıklaması geldi. Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanların da bu vergiyi ödemesi gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelir grubuna yönelik Yeni Evim konut kampanyasının 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlayacağı açıklandı. Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

TOKİ sosyal konut projesinde taksit artışları belli oldu! Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler ne kadar artacak? 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında aylık taksitlerdeki artış oranı resmen belli oldu. Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler kadar artacak? 

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi taksitleri zamlanacak mı? Taksitler ne kadar olacak?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurular başladı. Başvuru yapanlar ya da başvuru yapacak vatandaşalar detayları araştırıyor. "TOKİ taksitleri sabit mi?" sorusunun yanıtı da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, TOKİ 250 bin konut projesinde taksitler yükselecek mi, taksit b

TOKİ evlerinde banka komisyonu var mı?

TOKİ evlerinde alt gelir grubuna üretilen konutlar için ilanda belirtilen miktarda peşinat alınıyor. Peşinat sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılıyor. Peki bankaya komisyon ne kadar veriliyor?

Şırnak'ta terör mağdurları yeni yıla yeni evlerinde girdi!

Şırnak'ta hayata geçirilen konutlara yerleşen terör mağduru aileler, yeni yılı konforlu evlerinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyor...

Enflasyon endeksli konut kredisinde taksitler ne kadar?

Enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları Temmuz ayı enflasyon oranlarında yaşanan artışa bağlı olarak yükseldi. Enflasyon Endeksli Konut Kredisi faiz oranları Ağustos’ta bir önceki aya oranla 7 puan arttı. Peki taksitler ne kadar yükseldi?

150 bin TL konut kredisi için aylık taksitler ne olmalı?

Son haftalarda yaşanan konut kredisi faiz indirimleri ve art arda açıklanan kampanyalı konut kredisi ürünlerinin ardından 150 bin TL tutarda konut kredisi için aylık ödenecek taksitler ne kadar olur? 

Tual Adalar'da yüzde peşinatla 1.563 TL'den başlayan taksitler!

Tual Adalar projesi İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. Tual Adalar ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla 96 ay sıfır faizli ödeme yapılabiliyor ve aylık taksitler 1.593 TL'den başlıyor...

Evora Denizli'de taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora Denizli'de başlayan kampanya dahilinde taksitler 1 yıl sonra başlıyor. Yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor.. 

Mebuskent'te aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler!

Başkent’in prestijli projelerinden Mebuskent, aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler ve 120 aya kadar vade ile “Yılın Son Fırsatı” kampanyasını başlattı.

Ispartakule Bizim Evler 6'da taksitler ne kadar?

Ispartakule Bizim Evler 6 Gökkuşağı Konutları İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçiriliyor. İhlas Yapı imzası taşıyan Bizim Evler 6 projesinin yüzde 80'ini yeşil alanlar oluşturuyor. Peki Ispartakule Bizim Evler 6'da taksitler ne kadar?

tokinin evlerinde taksitler Haberi

tokinin evlerinde taksitler

TOKİ, bu yılın ilk yarısında, kredi, konut ve arsa bedeli geri ödemelerinde taksit tutarlarının belirlenmesinde uygulanacak endeksleri açıkladı.

Buna göre, sadece memur maaş artışına bağlı yapılan satışlarda ve kullandırılan kredilerin geri ödenmesinde, taksitler yüzde 8,38 artırılacak.

İdare tarafından 10 Mart 2006'dan sonra ilk defa satışa sunulan veya sunulacak olan yeni projelerin geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri de, geçen yılın Haziran-Aralık dönemindeki memur maaş artış oranı olan yüzde 8,38 ile güncellenecek.

İdarece inşa ettirilen ve 10 Mart 2006 tarihinden önce satışı yapılan projeler ile bakanlar kurulu kararı gereği, Emlak Bankası A.Ş'den TOKİ'ye intikal eden projelerde ve geri ödemeleri memur maaş artış oranı, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ve üretici fiyat endeksine (ÜFE) bağlı olarak...