30 / 04 / 2024

TOKİnin yeni vizyonu

TOKİnin yeni vizyonu

TOKİ’nin yeni vizyonuna göre, sosyal yatırımlar artırarak insan dostu şehir anlayışı hayata geçirilecek. Dar gelirliler için özel konutlar üretilecek. Yapı kooperatifçiliği desteklenerek, yeni kredi imkânlarının önü açılacak.

TOKİ'den peş peşe hem Nisan hem de Mayıs 2024 müjdesi! 14 kampanyada tam 3 bin 629 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hem Nisan hem de Mayıs ayı projelerini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. TOKİ'nin yeni projeleri kapsamında 14 kampanyada tam 3 bin 629 konut geliyor.

TOKİ'den hiç evi olmayana 4 şehirde yeni kampanya müjdesi! 1.030 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirdeki 1.030 yeni konut için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinin ihalesi bu hafta gerçekleştirilecek.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den 6 ile 1.700 konut yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 1.700 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak.

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

TOKİ'den bu ile 108 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir projesi için daha düğmeye basıldı. TOKİ'nin yeni projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ bir il için daha tarih açıkladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl projesi için yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin yeni projesinde 108 konut yer alacak.

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Skoda Superb’ye 70 bin TL Eylül 2023 zammı geldi! Superb’nin yeni fiyatını görenler resmen neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, özellikle Türkiye’de çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Superb’ye eylül ayı kapsamında tamı tamına 70 bin TL zam yaptı. Superb’nin yeni fiyat listesi Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken Superb’ye yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi... Ucuz konut bekleyenler TOKİ'nin bu projesini sakın kaçırmayın...

BMW İ7’ye bu ay tamı tamına 248 bin 800 TL zam geldi! BMW İ7’nin yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

BMW’den İ7 modeline ağustos ayında tamı tamına 248 bin 800 TL’lik astronomik bir zam geldi. Gelen zammın ardından BMW İ7’nin yeni fiyatını merak edenler BMW’nin resmi internet sitesini ziyaret etmeye başladı.

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin iki yeni projesi için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iki yeni proje için beklenen tarih geldi. İşte TOKİ'nin o yeni projesi ile ilgili detaylar...

TOKİnin yeni vizyonu Haberi

TOKİnin yeni vizyonu

Bakan İdris Güllüce’nin onayı ile hazırlanan 2015 Performans Programına göre nüfus artışının hızlı olduğu, buna karşılık ev fiyatlarının yüksek olduğu şehirlerde sosyal konutlara ağırlık verileceği açıklandı.

TOKİ’nin yeni vizyonuna göre, sosyal yatırımlar artırarak insan dostu şehir anlayışı hayata geçirilecek. Dar gelirliler için özel konutlar üretilecek. Yapı kooperatifçiliği desteklenerek, yeni kredi imkânlarının önü açılacak. 


TOKİ'nin yeni vizyonuna göre,

*6,5 milyon konut 2023 yılına kadar konut kentsel dönüşüm kapsamına alınacak. Kamu binaları başta olmak üzere, sağlıklı, engelsiz, güvenli konut çevrelerinin oluşturulması ve konutlarda enerji verimliliğinin artırılması amacıyla yeni finansman modellerinin geliştirilmesi sağlanacak.


*Konut yapı kooperatifçiliği desteklenecek ve bu amaçla kredilendirme yöntemleri geliştirilecek ve kooperatiflerin şeffaflığının arttırılması sağlanacak.


*Afet riski altında bulunan alanların dönüşümü için de yeni finansal modelleri geliştirilecek. Kendi konutunu yapan kişilere kapsamlı teknik destekler...