26 / 07 / 2024

Toksöz grup

Toksöz grup

Geçtiğimiz aylarda İtalyan çikolata markası olan Pernigotti' yi satın alan Toksöz Grup, İspanyol meyve suyu üreticisi olan Zumos Palma' yı da satın alarak bünyesine kattı...

Türkiye konutta cazibesini yitirdi mi?

Haldız Grup Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, konut piyasasını değerlendirdi. Haldız, konut piyasasında yaşanan soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Velux Yalıkavak'ta 12 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler yıl sonunda! 

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak 12 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri mevcut.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak tüm detayları belli oldu! Peki, Velux Yalıkavak projesi nerede? Velux Yalıkavak projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla.

Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı! 2023'te teslim!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak’ın temeli atıldı. Projenin teslimleri 2023 yılında gerçekleştirilecek.

Velux Yalıkavak'ta şimdi ön talep fırsatı başladı! Yeni proje!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak projesinde ön talep süreci başladı. Projede 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri yer alıyor. İşte Velux Yalıkavak detayları...

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Alp Grup İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Baki Alp tarafından kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Toksöz grup Haberi

Toksöz grup

Toksöz Grup, İspanya'nın yüzde yüz doğal meyve suyu markası Zumosol'ün sahibi olan Zumos Palma'yı Pascual Grup'tan satın aldı.


Sanset Gıda ile Tadelle, Sarelle, Sagra, Gol, L'era Fresca markalarıyla gıda sektöründe; Sanovel İlaç ile ilaç sektöründe faaliyet gösteren Toksöz Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Toksöz satın almayla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Toksöz Grup olarak, 2013 başından itibaren paylaştığımız üzere, ülkemizde yaptığımız önemli yatımların ardından yurtdışında da adımızdan söz ettirecek satın alma faaliyetlerimize devam ediyoruz.


İtalyan çikolata markası Pernigotti'yi satın aldıktan sonra şimdi de İspanya'nın en çok tercih edilen meyve suyu markalarından biri olan Zumasol'un üreticisi Zumos Palma şirketini, Pascual Grup'tan satın alma sürecini tamamladık. Bu satın alma, Grubumuzun Avrupa başta olmak üzere, dünyada yeni pazarlarda var olma hedefindeki kararlılığının önemli...