05 / 05 / 2024

Toksözler alışveriş mağazası satışı tmsf

Toksözler alışveriş mağazası satışı tmsf

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Toksözler Market Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Pazarlama Ticaret Ltd. Şti’ye ait 3 adet alışveriş mağazasını satışa çıkardı.

Amazon’da evcil hayvanlarınızın ihtiyaçları yüzde 15 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Amazon fiyat listesi

Dünyanın en büyük online alışveriş mağazası Amazon’da outlet ürünlerde evcil hayvan ürünleri yüzde 15 indirimli. Mamadan tasmaya, oyuncaktan köpek çizmesine kadar yüzlerce ürün bir tık uzağınızda kapınızda.

Alışveriş mağduriyetlerinin çözümü artık e-Devlet’te! Sakız bile alsanız başvurun! İşte adım adım yol haritası

Online alışverişin elimiz ayağımız olduğu bugünlerde ayıplı mal ya da yanlış ürün için tüketiciler e – Devlet üzerinden 10 dakikalık bir işlem ile şikayette bulunabiliyor. Sakın, “Kim uğraşacak?” demeyin! İşte detaylar…

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

Ebebek, 177. mağazasını İstanbul Meydan AVM’de açtı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek 177. mağazasını İstanbul Meydan Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

​Starbucks’ın Akasya AVM’deki mağazası yeni yerine taşındı!

Starbucks’ın İstanbul Akasya Alışveriş Merkezi'ndeki ikinci mağazası daha geniş ve konforlu olan yepyeni yerinde kahve tutkunlarıyla buluşuyor.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM çalışma saatleri!

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM çalışma saatleri bayram tatili dönemlerinde sıkça aratılan konular arasında yer alıyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019? İşte AVM çalışma saatleri...

MediaMarkt 69. mağazasını Emaar AVM'de açtı!

MediaMarkt yeni mağazasını Emaar Alışveriş Merkezi’nde açtı. MediaMarkt'ın yeni mağazasıyla toplam mağaza sayısı Türkiye’de 69’a ulaştı.

TMSF Toksözler'in 3 adet alışveriş mağazasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Toksözler Market Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Pazarlama Ticaret Ltd. Şti’ye ait 3 adet alışveriş mağazasını satışa çıkardı.

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Koçtaş Cevahir mağazası yenilendi!

Koçtaş, 2005 yılında açılışını yaptığı Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi

Toksözler alışveriş mağazası satışı tmsf Haberi

Toksözler alışveriş mağazası satışı tmsf

TMSF, Toksözler Market Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Pazarlama Ticaret Ltd. Şti’nin 3 adet alışveriş mağazasını satışa çıkardı.

Toksözler Market Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Pazarlama Ticaret Ltd. Şti’nin faaliyet gösterdiği ve aşağıda bilgileri verilen 2 adet Alışveriş Mağazası ile Outlet Mağazası devir yoluyla satılacak.

Toksözler Alışveriş Mağazası: Köyortası Mahallesi İskele Caddesi No:7-8-9  Merkez/BARTIN adresinde faaliyet göstermektedir. AVM’ye ulaşım Amasya Caddesi üzerinden sağlanmaktadır. Araç ve yaya trafiği yoğundur.  Yakın çevresinde 3-4 katlı binalar, park, pazar alanı ve kamu binaları yer almaktadır. Mağaza bodrum, zemin ve 3 normal katlı ve yaklaşık 1.275 m2 kullanım alanına sahiptir. (Bodrum kat: 138 m2, Zemin kat: 537 m2, 1. Normal kat: 200 m2, 2. Normal kat: 200 m2, 3. Normal Kat 200 m2) Mağazada beyaz eşya, çeyiz,  züccaciye,...