07 / 07 / 2024

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı adres

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı adres

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı Ticaret Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Toktaş tarafından kuruldu.

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı Ticaret Şirketi kuruldu!

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı Ticaret Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Toktaş tarafından kuruldu.

TOBB Turizm Meclisi'ne Karadeniz'li Murat Toktaş seçildi!

TOBB Turizm Meclis Üyeliğine Samsun North Point Hotel Genel Müdürü Murat Toktaş seçildi.

Bursa'da Blok Mermer Fuarı gerçekleşecek!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türk firmalarının mermer sektöründe dünyada lider konumda olduğunu belirtti..

TOKİ Artuklu'ya 4 bin metrekare parke taşı döşendi!

Mardin'deki Birinci TOKİ konutlarının olduğu caddelere 4 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi. Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Mardin merkez Artuklu'nun mahallelerinde kilitli parke taşı döşemeleri aralıksız sürüyor.

Hanlar Parke İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanlar Parke İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da, 11 Mart 2015'te Cengizhan Buldur Müdürlüğü'nde kuruldu.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur'dan seramik parke!

Türkiye seramik sektörünün lider markaları Çanakkale Seramik ve Kalebodur, doğal ahşap görünümlü serilerini tek çatı altında topladığı ‘Seramik Parke’ ile ahşabın özel dokusunu ve sıcaklığını seramiğe taşıyor.

Tureks Stone Xiamen Uluslararası Mermer Taş Fuarı’na katıldı!

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..

Çin'in 1.7 milyar dolarlıklık mermer ithalatı Türkiye'den!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Beylikdüzü'nde 4 bin 550 metrekare parke tretuarı yenilendi!

Engelli bireyler, Beylikdüzü’nde herhangi bir engele takılmayacak. Kaldırım düzenlemelerine başlayan Beylikdüzü Belediyesi, Barış Mahallesi Ada Çiftliği Caddesi’nde toplam 4 bin 550 m2 parke tretuarı yeniden elden geçirdi.

Beyazıt Meydanı'ndaki mermer bloklar ne oldu?

Beyazıt Meydanı’ndaki inşaat çalışmalarında mermer blokların Arkeoloji Müzesi’nin denetimi olmadan kamyona doldurulup götürülmesine Arkeologlar Derneği tepki gösterdi..

Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Hümeyra Sürmen, Ömer Murat Sürmen Müdürlüğü'nde kuruldu.

Karesi köylere 101 bin metrekare kilit parke döşemesi yaptı!

Balıkesir’de Avrupa standartlarında bir kent yaratmak için gece gündüz çalışan Karesi Belediyesi, bu kez ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylere toplam 101 bin metrekare kilit parke döşemesi yaptı.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı adres Haberi

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı adres

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı Ticaret Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Toktaş tarafından kuruldu..

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı Ticaret Şirketi konusu:

Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi boya parke ve cam cila duvar kağıdı halıfleks asma tavan kartonpiyer fayans kalebodur su ve elektrik tesisatı çatı tadilat işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Adres: İstinye Mah. Çayır Mah. Sok.N.3/6...