10 / 05 / 2024

Tolga Çehreli sektör değerlendirmesi

Tolga Çehreli sektör değerlendirmesi

İnşaat sektörünün büyük bir ekonomik havuz oluşturduğunu söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkisini değerlendirdi.

Yetki belgesi emlak sektörüne değer katacak!

Emlak danışmanlığı sektöründe haksız rekabeti engellemeyi ve kayıt dışılığın önlenmesini amaçlayan yeni yasal düzenlemeyi desteklediklerini dile getiren Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, bu sayede sektördeki iş gücünün niteliğine önemli katkılar sunulacağına vurgu yaptı.

İnşaat sektörüne yerli ürün kullanımı can suyu olacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, inşaat sektörüne dair değerlendirmeler yaptı. Ülkealan, yeni yükselecek olan projelerde yerli ve milli vurgusu üzerinde durdu.

Teşvikler konut sektörünü hareketlendirdi!

Ülkelan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, konut sektörüne dair açıklamalarda bulundu. Sektördeki gelişmelerin olumlu olduğunu söyleyen Ülkealan, “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

İnşaat sektöründe yerli üretimin önü açılmalı!

İnşaat sektörünün ivme kazanması için dışa bağımlılığın azaltılması gerektiğinin altını çizen Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yerli üretimin önünün açılması gerektiğini söyledi..

Bahar ayları inşaat sektörüne can suyu oluyor!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, kış aylarının etkisini yitirmesiyle birlikte inşaat sektörünün hareketlenmeye başladığını belirtiyor..

Büyüyen Türkiye için gelişen bir inşaat sektörüne ihtiyaç var!

İnşaat sektörünün büyük bir ekonomik havuz oluşturduğunu söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkisini değerlendirdi.

Tolga Çehreli: İnşaat sektörü ekonominin lider ve sürükleyici sektörüdür!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Çehreli sektörün ekonomide lider konumda olduğunu ifade etti.

İnşaat sektörü 2018'e güçlü giriş yaptı!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, satış rekoru kıran inşaat sektörünün 2018’e güçlü giriş yaptığinı söyledi..

2018 inşaat sektörü için yatırımların yılı olacak!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün 2017 yılınına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tolga Çehreli: İnşaat sektörünün uzun vadedeki geleceği oldukça iyi!

RoyalGroup Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, Türkiye’deki inşaat sektörü ve konut yatırımları hakkında bilgi verdi.

Tolga Çehreli: Daha çok kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaştık!

Royal Group; Okay Mimarlık, Tunart ve Temak şirketlerinin ortaklığında 3,5 yıl önce kuruldu. Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli imza attıkları projeler hakkında bilgi verdi. İşte o röportaj...

İnşaat mühendisleri sektörün geleceğinden umutsuz!

İMO Genel Başkanı Serdar Harp, inşaat sektöründe yüzde 20'lere varan daralmanın net bir şekilde görüldüğünü bildirdi

İMSAD: İnşaat sektörü teşviki hak ediyor'

İMSAD üyesi olan yirmi sektör derneği hükümetten 100 milyar dolarlık ihracat hedefi için destek istedi

Tolga Çehreli sektör değerlendirmesi Haberi

Tolga Çehreli sektör değerlendirmesi


Kendisine girdi sağlayan birçok alt sektörün gelişmesine sunduğu katkılarla Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat, yüksek istihdam yaratma kapasitesiyle de itici bir güç de yaratıyor. Bu anlamda inşaat sektörünün büyük bir ekonomik havuz oluşturduğunu belirten Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi.


“İnşaat sektörü ekonominin lider ve sürükleyici sektörüdür”


Sektörler arası ilişkiler göz önüne alındığında pazarın en güçlü oyuncusunun inşaat sektörü olduğunu dile getiren Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli; “İnşaat sektörü birçok sektör tarafından üretilen ürün ve hizmetleri girdi olarak kullanıyor. Ayrıca diğer sektörlerin sağladığı girdiler dışında inşaat faaliyetinin nihai ürünü olan yapılar, farklı sektörlerin ürettiği ürün ve hizmetlerin bir bileşeni olarak karşımıza çıkıyor. Haliyle inşaat...