27 / 04 / 2024

Tolga Çevikin yeni evi nerede

Tolga Çevikin yeni evi nerede

Eşi Özge Çevik ile 5 gündür Çeşme Alaçatı'da olan Tolga Çevik, Yeni Mecidiye Mahallesi'nden 750 bin TL'ye havuzlu, bahçeli villa aldı. Çift tapu işlemlerinden sonra İstanbul'a döndü...

Biga'da 20 günde 150 deprem oldu, 'Yeni fay olabilir' dendi! Büyük Marmara depremini etkiler mi? 

ÇOMÜ DAUM Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Çanakkale Biga'da 4 Şubat'tan bu yana meydana gelen 150 deprem ile ilgili konuştu. Bekler, yeni fay olabileceğine dikkat çekti ve Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ehliyet almak isteyenler elini çabuk tutsun! Fiyatlar 20 bin TL olacak!

Sürücü eğitimi maliyetlerindeki artış, 2024 yılında ehliyet ücretlerini etkileyecek. İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği'nin Başkanı Tolga Abacı, yeni yılda ehliyet alacakların toplam masrafının 20 bin lira seviyelerine ulaşabileceğini açıkladı. İşte ehliyet fiyatları hakkında detaylar...

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Yeni binaların yapımında tüm sorunlar çözülüyor!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri firmasının sahibi kentsel dönüşüm uzmanı Tolga Şahlıoğlu, 30 Haziran 2020 tarihine ertelenen yeni otopark yönetmeliğinin bir kez daha ertelenerek 31 aralık 2020 tarihinde yürürlüğe girmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tolga Mendi Acarkent’ten ev aldı!

"Yeni Gelin" dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Mendi, dizi final yapınca İstanbul'a yerleşti. Acarkent’ten yeni bir ev alan oyuncu, evi için alışveriş yaptı.

Tolga İdikat Emlakjet’in yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’de emlak seri ilan sektörünün en büyük online portalları arasında yer alan iLab Holding yatırımı Emlakjet’in Genel Müdürlük görevine Tolga İdikat atandı.

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Royal Group'tan Kartal'a 5 yeni proje!

Royal Group, Kartal’da 550 milyon değerinde 5 yeni projenin inşasına başlamaya hazırlanıyor. Üç yıl içinde 2 bin konuta imza atacaklarını söyleyen Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli, beş yıl içinde 1 milyar TL'lik yatırım hedefliyor.

Tolga Bizel, Mitsubishi Electric'teki yeni konsepti anlattı!

Elektrik sektörüne yönelik olarak bu yıl ilk kez düzenlenen Elex Konferansı’nda Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri İş Geliştirme Yöneticisi Tolga Bizel konuşmacı olarak yer aldı.

İşte Ayşe Tolga'nın evi!

Ayşe Tolga, kızı Can Yael ile taşındığı ve kendine yeni bir hayat kurduğu Çekmeköy’deki evinde Elle Decoration dergisini ağırladı. Dört katlı evin kullanım alanı 280 m2 ve beş odası bulunuyor.

İstinyePark'a 10 yeni marka geliyor!

İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, bu yıl İstinyePark'a 10 yeni marka geldiğini söyleyerek, "Bu çerçevede Moschino gidecek yerine Celine gelecek. Cartier, 20 Aralık'ta açılıyor. " dedi...

Hilton Parksa İstanbul Yeni Otel Müdürü Tolga Aytan oldu!

16 yıldan bu yana Hilton Worldwide otelleri bünyesinde yer alan ve son olarak Hilton Bakü-Azerbaycan, Operasyonlar Direktörlüğü görevini yürüten Tolga Aytan, İstanbul’daki Hilton ParkSA Otel Müdürlüğü'ne atandı.

Tolga Çevikin yeni evi nerede Haberi

Tolga Çevikin yeni evi nerede

Tolga Çevik, 'Hoşgeldin Arkadaşım' ve 'Patron Mutlu Son İstiyor'dan kazandığı parayı gayrimenkule yatırdı. Eşi Özge Çevik ile 5 gündür Çeşme Alaçatı'da olan Tolga Çevik, Yeni Mecidiye Mahallesi'nden 750 bin TL'ye havuzlu, bahçeli villa aldı. Çift tapu işlemlerinden sonra İstanbul'a döndü. 



Volkan Baş/ Posta...