27 / 04 / 2024

Tolga Karel evini satıyor

Tolga Karel evini satıyor

Geçen yıl Survivor'e katılan Tolga Karel, ada dönüşü bile dizilerden teklif alamayınca zor günler geçirmeye başladı. Eşiyle boşanmak üzere olan oyuncu, iki ay önce Beylerbeyi'ndeki dairesini boşaltıp baba evine taşındı.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Tolga Karel, Beylerbeyi'ndeki evini 900 bin TL'ye sattı!

Dominik Cumhuriyeti’nde Sarah Scotti’yle evlenen Tolga Karel, ABD’ye yerleşme kararı aldı. Tolga Karel Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 900 bin TL’ye sattı.

Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı!

Son olarak oynadığı projeden parasını alamayan Tolga Karel, Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Tolga Karel Türkiye'deki 2 evini sattı!

Tolga Karel ve 4 yıllık eşi Azeri model Günay Müsayeva'dan geçtiğimiz salı günü boşandı. Karel boşanmanın ardından 2 evini satıp Amerika'ya yerleşti.

Tolga Karel evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Geçen yıl Survivor'e katılan Tolga Karel, ada dönüşü bile dizilerden teklif alamayınca zor günler geçirmeye başladı. Eşiyle boşanmak üzere olan oyuncu, iki ay önce Beylerbeyi'ndeki dairesini boşaltıp baba evine taşındı.

Akbatı’da Ayşe Tolga ile Aromaterapinin Mucizeleri!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bahar söyleşilerine ziyaretçilerinin yaşamını güzelleştirecek konularla devam ediyor. Ünlü oyuncu ve Aromaterapist Ayşe Tolga, 18 Nisan Cuma 14:00’de Akbatı ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Kent Meydanı AVM talihlisi evini teslim aldı!

Alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası Kent Meydanı AVM ve Bursa'nın en büyük konut projesi olan Sinpaş GYO Bursa Modern'in birlikte düzenlediği 1+1 ev kampanyası talihlisi evini teslim aldı.

Kent Meydanı AVM ev kampanyası talihlisi evini bugün teslim alıyor!

Alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası Kent Meydanı AVM ve Bursa’nın en büyük konut projesi olan Sinpaş GYO Bursa Modern’in birlikte düzenlediği 1+1 ev kampanyası talihlisi evini bugün (24 Mart 2014 ) teslim alacak...

Tolga Karel'in evine icra memurları geldi!

“Survivor” yarışmacısı olan ve şuan yarışma dolayısı ile Dominik'te olan Tolga Karel’in Beylerbeyi’ndeki evinin kapısında önceki gün haciz memurları vardı. Karel’den boşanacağı konuşulan Musayeva, tepkiliydi...

Tolga Yalçınkaya: Türkiye'ye gelen turist sayısı artacak!

CloudArena Kurucu Ortağı Tolga Yalçınkaya, 2013 yılında Türkiye 'yi ziyaret edenlerin sayısının 34.9 milyona ulaştığını, 2014 yılında bu rakamın daha da artmasının beklendiğini söyledi.

Tolga Karel evini satıyor Haberi

Tolga Karel evini satıyor

Geçen yıl Survivor'e katılan Tolga Karel, ada dönüşü bile dizilerden teklif alamayınca zor günler geçirmeye başladı. Eşiyle boşanmak üzere olan oyuncu, iki ay önce Beylerbeyi'ndeki dairesini boşaltıp baba evine taşındı. Yola bakan duvara ''Sahibinden satılık'' ilanı asan Karel, bahçe katı dairesine 1.4 milyon TL değer biçmiş.


Sözcü Şık