02 / 05 / 2024

Tolga Karel icra

Tolga Karel icra

“Survivor” yarışmacısı olan ve şuan yarışma dolayısı ile Dominik'te olan Tolga Karel’in Beylerbeyi’ndeki evinin kapısında önceki gün haciz memurları vardı. Karel’den boşanacağı konuşulan Musayeva, tepkiliydi...

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Tolga Karel, Beylerbeyi'ndeki evini 900 bin TL'ye sattı!

Dominik Cumhuriyeti’nde Sarah Scotti’yle evlenen Tolga Karel, ABD’ye yerleşme kararı aldı. Tolga Karel Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 900 bin TL’ye sattı.

Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı!

Son olarak oynadığı projeden parasını alamayan Tolga Karel, Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

İntifa hakkı cebri icra!

Başkasına ait bir taşınmazdan tamamıyla yararlanmak ve kullanmak hakkı intifa hakkı oluyor. Peki, intifa hakkı cebri icra ile sona erer mi? İşte intifa hakkı ve cebri icra..

Tolga Demirel 10 bin TL'ye köy evi inşa etti!

Tolga Demirel, eşi Ayşegül ve kızları Maya'nın yaşamları; mayıs ayından itibaren kendi inşa ettikleri bu 'kutu ev'de geçecek. Bu fikri 2011'de bulan ve 5 yılda hayata geçiren Tolga Demirel, evin yapım aşamasını anlattı.

Tolga Ok: Yüksek yapılar en güvenli yapılardır!

İMO Şube Başkanı Tolga Ok, ilimizde müteahhitlere getirilen kat sınırlamasını değerlendirdi. Ok, bu konuda öncü kuvvetin kamu olması halinde sorunları çok çabuk aşacaklarını ifade ederek, “Yüksek yapılar en güvenli yapılardır” dedi

Tolga Ok İMO Kocaeli Başkanı oldu!

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday başkanlık için yarıştı. Yarışı mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak kazandı

İcra ve iflas sistemine reform niteliğinde düzenleme geliyor!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, icra iflas sisteminde reform niteliğinde düzenlemeler getiren bir kanun tasarısı üzerinde çalışmalarını sürdüklerini bildirdi. Bozdağ, Bilirkişilik Kanun tasarısının da bugün Bakanlar Kurulu’nda ele alınacağını açıkladı.

İpotek icra emrine itiraz!

Eğer borç ödenmezse, alacaklı taşınmazın satışını ve borcun kapatılmasını talep edebiliyor. Haklı durumlarda ise alacaklı ipotek icra emrine itiraz edebiliyor. İşte dava örneği..

İcra başvuru harç oranı 2016!

Alacaklı-borç ilişkisi bulunan kimseler arasında yaşanan gecikmeler nedeni ile icra müdürlüğüne müracaat edilebiliyor. Peki, icra başvuru harç oranı 2016 ne kadar? İşte 2016 yılı tarifesi..

Tolga Karel icra Haberi

Tolga Karel icra

“Survivor” yarışmacısı Tolga Karel’in Beylerbeyi’ndeki evinin kapısında önceki gün haciz memurları vardı.


Karel’den boşanacağı konuşulan Musayeva, tepkiliydi: “Bu borçtan haberim yok. Tolga zaten burada değil, Survivor için Dominik’te. Niye 10 yıllık borç için şimdi geliyorsunuz?”


Tolga Karel’in babası Tufan Önce’nin, avukata “Seni burada vururum” demesi ortamı gerdi. Araya polisler girdi ve borcun ödenmesi için Karel’in eşi ile babasına bir hafta zaman...