12 / 05 / 2024

tolga tekin

tolga tekin

Tatilini erken alıp kazançlı çıkmaya alışan yerli turist Kurban Bayramı rezervasyonlarını yaptırmaya başladı

Bayram rezervasyonları erken başladı!

Tatilini erken alıp kazançlı çıkmaya alışan yerli turist Kurban Bayramı rezervasyonlarını yaptırmaya başladı. Jolly Tur’un 17 Eylül’de sona erecek olan odabaşı 100 Euro indirim sunan erken rezervasyon kampanyasındanşimdiye kadar 1500 kişi yararlandı

Türkler Dubrovnik'e son vizesiz turlar için sıraya girdi!

2013'te AB'ye katılacak Hırvatistan'a son kez vizesiz seyahat etmek isteyen Türkler, Dubrovnik turlarına koştu

Jolly Tur 200 euro indirimle bayram rezervasyonu başlattı!

Tatilini erken alıp kazançlı çıkmaya alışan yerli turist, 19 Ağustos- 21 Ağustos arasındaki Ramazan Bayramı rezervasyonlarını yaptırmaya başladı. Jolly Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Tolga Tekin, “Bu yıl bayram dönemi programlarımızı daha erken hazırladık

Balıkesir'de birinci sınıf tarım arazileri satışa çıkarıldı iddiası!

Engin Gayrimenkul - Arsa ismindeki şirket Edremit Kaz Dağları Zeytinli deresinde yer alan birinci sınıf tarım arazilerini “Doğrudan Satış” reklamlarıyla satıyor. 300 metrekaresi 29 bin 900 avrodan satılan arsaların reklamında CHP Milletvekili Gürsel Tekin ve Arif Sağ’ın oğlu Tolga Sağ oynuyor.

Tekin Bingöl'den özelleştirme tepkisi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre, 2002'ye kadar geçen 16 senede toplam 8 milyar dolar tutarlı özelleştirme işlemi gerçekleştirildi. CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, konuya tepki gösterdi.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Tekin Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Negın Azarınfar tarafından kuruldu.

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul çağrısı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yazılı bir basın açıklamasında bulundu ve yeni ‘reform’ için çağrı yaptı. Gürsel Tekin, açıklamasında Kanal İstanbul projesinin durdurulması için çağrıda bulundu.

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Faik Tolga Serdaroğlu Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Faik Tolga Serdaroğlu tarafından kuruldu.

Gürsel Tekin'den İstanbul'un 2 ilçesindeki imar planı değişikliğine tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın iki ilçede yaptığı imar planı değişikliğine tepki gösterdi. 

Gürsel Tekin'den Kanal istanbul ÇED raporu açıklaması!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, Kanal İstanbul projesinin bilirkişi heyetinden bir akademisyenin tehdit ve baskı gördüğünü ileri sürerek görevinden çekildiğini duyurmuştu. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gürsel Tekin'den Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü imar planı çıkışı!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul depreminin gündemde olduğu bir dönemde bile , belediyeyi devre dışı bırakılıp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle projelerin hayata geçirilmeye çalıştığını belirtti. 

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul tepkisi!

Kanal İstanbul’un, ulaşım projesi olmadığını iddia eden CHP Milletvekili Gürsel Tekin, “Bu proje kent suçudur. 90 milyonun hakkı olan para, halk için harcanmalı” diye konuştu.

Tekin Bilim Makina Mühendisliği Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Bilim Makina Mühendisliği Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Iradj Najdtaghavıan tarafından kuruldu.

tolga tekin Haberi

tolga tekin

Jolly Tur’un 17 Eylül’de sona erecek olan yurtdışında oda başı 100 euro indirimli erken rezervasyon kampanyasından şimdiye kadar 1.500 kişi yararlandı.

Jolly Tur Yurt Dışı Turizm Departman Müdürü Tolga Tekin, ekim ayının yurtdışı ve özellikle Avrupa için yüksek sezon olmasına uygun fiyat avantajı da eklenince talebin yoğunlaştığını söyledi. Bu yılın en gözde destinasyonu olan Balkanlar geçtiğimiz sene de olduğu gibi rezervasyonlarda ilk sıralarda yer alırken, İtalya, Orta Avrupa, Londra, Paris ve Dubai en çok tercih edilen diğer yerler. Jolly Tur Yurt Dışı Turizm Departman Müdürü Tolga Tekin’in verdiği bilgiye göre, kısa turlarda 299 Euro’dan başlayan fiyatları ile Avrupa turları ön plana çıkarken, haftalık turlarda da Rusya, Baltıklar ve Uzakdoğu turları talep görüyor....