03 / 05 / 2024

Tolga Yalçınkaya turizm

Tolga Yalçınkaya turizm

Cloud Arena 'nın Kurucu Ortağı Tolga Yalçınkaya yaptığı açıklamada BDDK 'nın alışverişlerdeki taksit sayılarını sınırlamaya dönük paketinden turizm sektörünü çıkarmasının olumlu bir uygulama olduğunu söyledi.

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çalışkan, Günay Yalçınkaya ve Turgay Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Voya Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voya Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartla'da Colkan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Altın bu yılın geri kalanında o rakamı görecek! Altında 6 ay sonraki bu rakamı duyan inanamadı! Yok artık daha neler!

2022 yılına iyi başlayan altın ilk çeyrekte 2.070 dolar seviyelerine kadar yükselen altının ons fiyatları son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki altında son durum ne? İşte İntegral Yatırım Araştırma Müdürü Seda Yalçınkaya Özer'in konuyla ilgili açıklamaları...

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ramazan Şahin, Volkan Yalçınkaya ve TMB Maden Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulletif Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşref Yalçın İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yalçın tarafından kuruldu.

Tolga Yalçınkaya turizm Haberi

Tolga Yalçınkaya turizm



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) alışverişlerdeki taksit sayılarını sınırlamaya dönük paketinden turizm sektörünü çıkarması hakkında açıklamalarda bulunan HotelRunner'ın yaratıcısı CloudArena'nm Kurucu Ortağı Tolga Yalçınkaya, bu kararı doğru bulduklarını söyledi. 


"Eğer bu uygulama yürürlüğe girseydi yerli turisti zorlayacak, hatta erken rezervasyon döneminin bitmesine neden olacaktı" diyen Yalçınkaya şöyle devam etti: "Oysa şimdi tüketiciler tatillerini erkenden planlayarak bütçelerini zorlamadan tatile gidebilecekler. 


Uygulamanın yürürlüğe girmesi halinde tüketiciden gelen talebin azalmasının oda fiyatlarının düşürülmesine de neden olacaktı. Bir oteli döndürmek için gerekli masrafların azalmayacağını düşünürsek, bu oteller açısından ciddi bir maddi sıkıntı yaratacaktı. 


Bu da misafire sunulan hizmetlerin de kalitesinde ve çeşitliliğinde azalma olacağı anlamına geliyordu. Aynı şekilde Online Seyahat Acenteleri de turlarını satamayınca tur sayısını azaltacak, dolayısıyla hem otel rezervasyonlarında düşüş gözlenecek hem de...