19 / 05 / 2024

Tolgahan Akbulut mimarlık

Tolgahan Akbulut mimarlık

Mimar Tolgahan Akbulut kimdir? Tolgahan Akbulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tolgahan Akbulut, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tolgahan Akbulut...

Minea İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minea İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mine Akbulut tarafından kuruldu.

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  İbrahim Akbulut, Recep Şenkozat ve Tolga Bayram tarafından kuruldu.

Piroyal Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piroyal Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gören, Sinan Akbulut ve Yusuf Cengiz ortaklığında kuruldu.

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin tL sermaye bedeli ile Ali Akbulut ve Mehmet akbulut ortaklığında kuruldu.

MEA Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

MEA Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut tarafından kuruldu...

Anz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu’nda Ali Nuhoğlu ve Mehmet Emin Akbulut ortaklığında kuruldu. 

Erz Grup Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erz Grup Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih Akbulut, Yavuz Türkoğlu, Ercan Öztürk ve Nazif Soylu ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi Utku Akbulut ve Berk Akbulut ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Back Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Back Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kaan Bostan ve Can Akbulut imzasıyla kuruldu.

Tolgahan Akbulut kimdir?

Mimar Tolgahan Akbulut kimdir? Tolgahan Akbulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tolgahan Akbulut, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tolgahan Akbulut...

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Tolgahan Akbulut mimarlık Haberi

Tolgahan Akbulut mimarlık

Tolgahan Akbulut kimdir?

Tolgahan Akbulut Lisans Eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünde başlayarak lisans eğitimini burada tamamladı. 


Şehircilik eğitiminin vermiş olduğu kenti ve kentliyi okuyabilme yetisi sayesinde öğrencilik yıllarında katılmış olduğu bir çok kentsel tasarım yarışmasında başarı elde etti.


Eğitiminin son iki yılında mesleki gelişimi adına bir çok atılımda bulunan Tolgahan, sürekli olarak yurt içi ve yurt dışında workshoplara katıldı. Mesleki eğitimi ile birlikte TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’nin hazırlamış olduğu “Kent Düşleri Atölyeleri” ‘nde de 2 yıl atölye yürütücülüğü görevini üstlendi


Kentsel tasarım yanı sıra başka tasarım dalları ile de ilgilenerek kitap editörlüğü, tiyatro afişleri,  film afişleri ve bir çok logo tasarımı bulunmaktadır. Tolgahan Akbulut, 2012 yılından beri AVCIARCHITECTS bünyesinde Şehir Plancısı olarak yer almaktadır. 


İletişim bilgileri:

İstanbul 

9/4...