30 / 04 / 2024

Tom Cruise kayak köşkünü ne kadara satıyor

Tom Cruise kayak köşkünü ne kadara satıyor

Hollywod'un aksiyon yıldızı Tom Cruise, ABD'nin Colorado Eyaleti'ndeki özel teleski ve 298 hektarlık araziye sahip kayak köşünü 59 milyon dolara satışa çıkardı.

Tom Cruise, Telluride'deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Hollywood'un en gözde yıldızlarından Tom Cruise, satmak için yıllardır uğraştığı Telluride'deki dağ evini Kovid-19 salgını sonrası yeniden satışa sundu. Cruise, ev için fiyat düşürdü. Dağ evinin fiyatı 59 milyon dolardan 39.5 milyon dolara indi.

Tom Cruise’un 11.4 milyon dolarlık evi!

Görevimiz Tehlike ve Top Gun gibi sevilen filmlerin yakışıklı aktörü Tom Cruise’un evi görenleri büyülüyor.  Ünlü oyuncu, eşi Katie Holmes ve küçük kızları Suri ile bu evde yaşamıştı. 

Tom Cruise malikanesini Eva Longoria’ya sattı!

Ünlü aktör Tom Cruise, fiyatını 13 milyon dolar olarak belirlediği Hollywood tepelerindeki malikanesini ‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisinin yıldızı Eva Longoria’ya sattı.

Tom Cruise Hollywood'daki evini 11.4 milyon dolara sattı!

Tom Cruise bir süredir satılığa çıkardığı ancak 13 milyon dolar fiyatıyla alıcı bulamayan Hollywood'daki ultra lüks evini 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisindeki rolüyle bilinen Eva Longoria'ya 11.4 milyon dolara (33 milyon lira) sattı.

Tom Cruise'un Hollywood Hills'teki villası 11.4 milyon dolara satışta!

ABD'li aktör Tom Cruise Hollywood Hills'te bulunan muhteşem villasını 11.4 milyon dolara satışa çıkardı. 53 yaşındaki ünlü aktör 13 milyon dolar fiyat biçilen evini sene başından beri satmayı planlıyordu. Ancak alıcı çıkmayınca fiyatı biraz daha düşürdü.

Tom Cruise'un Colorado'daki köşkü 59 milyon dolara satışta!

Hollywod'un aksiyon yıldızı Tom Cruise, ABD'nin Colorado Eyaleti'ndeki özel teleski ve 298 hektarlık araziye sahip kayak köşünü 59 milyon dolara satışa çıkardı.

Sinpaş Altınoran'da Kayak Vadisi inşa ediyor!

Sinpaş, Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da Kayak Vadisi inşa ediyor. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Tüm Ankaralılar'a 4 mevsim kayak yapabilecekleri merkez sunacağız'' dedi.

Sinpaş'tan Ankara'ya kayak pistli site!

Ankara’da İncek Life ve Altınoran’ın yanı sıra 3 proje daha planlayan Sinpaş Holding, toplam 14 bin konut hedefliyor. Bir başka proje bölgeye kayak merkezi yapmak.

Erendağ Kayak Merkezi tekrar açılacak mı?

Erendağ Kayak Merkezi’nin tekrar açılması için girişimlere başlandı. İşletmenin sahibi milli kayakçı Şeref Elbir, Muğla’nın Büyükşehir olması ile birlikte merkezin yeniden hizmet vermesi için görüşmelere başladıklarını söyledi

Turlara ilgi gösteren tatilcilerin tercihi kayak merkezleri oldu!

Yaza kadar uzun bir tatil fırsatının bulunmaması tüketicileri yılbaşı tatilini hafta sonu ile birleştirerek 5 güne çıkarmaya itti. Turlara yoğun ilgi gösteren tatilcilerin yurtiçindeki ilk tercihi kayak merkezleri oldu.

Bulgaristan kayak merkezleri Türk turist çekebilmek için vize kolaylığı sağlıyor!

Bulgaristan kayak merkezlerine daha fazla Türk turist çekebilmek için kış sezonu boyunca çoklu vize kolaylığı getirdi. Çoklu vizenin etkisiyle 2014-2015 kayak sezonunda, Bulgaristan Türk turist sayısında yüzde 10 artış hedefliyor

Erciyes kayak sezonuna iyi başladı!

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Kayserideki Erciyes 'teki pistler hafta sonu boyunca kayakçılarla doldu taştı. Türkiye'nin kayak sezonunu ilk açan turizm merkezi olan Erciyes, hafta sonu oldukça yoğundu.

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde gece kayağı da yapılacak!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde kayakseverler bu sezon itibarıyla gece kayağı da yapacak. Kars Valisi Günay Özdemir konu hakkında açıklama yaptı...

Tom Cruise kayak köşkünü ne kadara satıyor Haberi

Tom Cruise kayak köşkünü ne kadara satıyor

Hollywod'un aksiyon yıldızı Tom Cruise, ABD'nin Colorado Eyaleti'ndeki özel teleski ve 298 hektarlık araziye sahip kayak köşünü 59 milyon dolara satışa çıkardı.


Köşkün 4 yatak odası, 6 banyosu, 1 oyun odası ve arazisinde özel buz pateni sahası mevcut.