02 / 05 / 2024

Ton Hanks Rita Wilson ev

Ton Hanks Rita Wilson ev

Ton Hanks ve eşi Rita Wilson 25 yıldır yaşadıkları evlerini 5 milyon dolara satıyor...

İnşat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde büyük zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 2 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 2 Aralık 2022 demir fiyat listesi. 

1 ton demir fiyatı resmen tavan yaptı! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 Aralık 2022 demir fiyatı

İnşaat sektörü demire gelen zam haberleri ile çalkalanıyor. Son zamanlarda demire gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen tavan yaptı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 1 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Çiftçilere şok! TMO 100 bin ton arpa aldı! Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? 1 Aralık 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 455 bin ton yemlik arpa ihalesinde alıma start verirken, Avrupalı ticaret kaynakları ilk etapta 100 bin ton arpa aldığını duyurdu. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte buğday, arpa, mısır 1 Aralık 2022 fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı rekor kırdı! 30 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla birlikte 1 ton demir fiyatı rekor kırdı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 30 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen füze gibi fırladı! 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 200 liralık zamdan sonra bugün demir fiyatlarına bir zam daha geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları resmen füze gibi fırladı. 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 28 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Gelen zamlarla birlikte 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 28 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

69 ton şeker dağıtıldı! Bunu kaçırdınız ama sonrakileri sakın kaçırmayın

Devlet tarafından çiftçilere ve arıcılara yönelik destekler devam ediyor. Bu kapsamda 69 ton şeker dağıtımı gerçekleştirildi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 26 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen zamlar inşaat sektörünü olumsuz etkiliyor. Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe zamlar gelmeye başladı. Gelen zamlar ile demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 26 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları inşaat sektörünü zam haberleri ile sallamaya devam ediyor. Demir fiyatlarına art artda zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte  demir fiyatları resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Altında rekor göründü! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu! Tam 13,5 ton altın!

Enflasyon rakamları ile ilgili son dakika açıklaması yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Darphane'nin attığı adımlarla toplam 13 ton 513 kilogram altın toplandığını duyurarak bunun rekor olduğunu belirtti.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 22 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Çin'de demir cevheri fiyatları, Koronavirüs vakalarından dolayı kasım ayında değer kaybederken risk iştahını artırdı. Bu durum Türkiye'de demir fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Demir fiyatlarına bugün tekrar zam geldi ve 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Peki demir fiyatları ne kadar? 

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Demir fiyatları inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına peş peş indirim gelmeye başladı. Gelen indirimler ile demir fiyatları resmen dibe vurdu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 19 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Ton Hanks Rita Wilson ev Haberi

Ton Hanks Rita Wilson ev


Forrest Gump ve Yeşil Yol filmlerinin oyuncusu Ton Hanks ve eşi Rita Wilson 25 yıldır yaşadıkları 4 yatak odalı ve 5 banyolu evlerini satma kararı aldı. 630 metrekare alana sahip evin satış fiyatı 5 milyon dolar olarak...