29 / 04 / 2024

tony blair oğluna ev aldı

tony blair oğluna ev aldı

İngiltere'nin eski Başbakanı Tony Blair, oğlu ve Türk gelini için Londra'nın merkezinde, 2 salon, 6 oda ve 3 banyodan oluşan 3.6 milyon sterlinlik bir ev aldı..

Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi? Tapu hangi hallerde bozulur?

Tapu intikal durumu pek çok durumda yaşanabiliyor. Örneğin bir baba, oğluna tapu verebilir. Tapu verildiğinde geri alınabilir mi, alınmaz mı? İşte detaylar!

Babamın üzerine olan tapuyu nasıl alabilirim? Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi?

Miras konusunda kişilerin kafalarını kurcalayan bazı önemli detaylar vardır. İşte miras konusunda vatandaşlar tarafından araştırılan detaylar!

Kripto paralarda deprem! Terra LUNA Coin sonrasında şimdi de...

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda yeni kriz baş gösterdi. Terra LUNA Coin'den sonra şimdi de o coinde endişeler arttı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

İzmir'de çöken Emrah Apartmanı'nın müteahhidinin oğluna takipsizlik kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Savaş Ay'ın çocukları arasındaki miras kavgası devam ediyor!

7 yıl önce aramızdan ayrılan Savaş Ay'ın miras kavgasında sular durulmuyor. İki çocuğu olan Savaş Ay'ın tüm mirası tereke davasıyla oğluna bırakılınca iki kardeşinin arasında miras kavgası başladı.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Tolgahan Sayışman'dan oğluna 6,5 milyon liralık villa yatırımı! 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi oğulları Efehan geçtiğimiz Mayıs ayında dünyaya gelmişti. Çift, oğullarına yatırım olarak Beykoz’dan 6,5 milyon liralık bir villa satın aldı…

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Ağaoğlu'ndan oğluna bayram sürprizi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 9 günlük Bayram tatilinde soluğu Bodrum’da küçük oğlu Ali Ege’nin yanında aldı...

Salih Tatlıcı'nın mirasında 7.7 milyarlık yeni dava!

Gayrimenkul kralı merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında yeni bir dava daha ortaya çıktı. Bu dava, Tatlıcı'nın vefatından önce ikinci eşi ve oğluna aktardığı mallarla ilgili. 

tony blair oğluna ev aldı Haberi

tony blair oğluna ev aldı

İNGİLTERE'NİN eski Başbakanı Tony Blair'in oğlu Euan Blair'la geçen ay evlendiği Türk kızı Suzan Ashman'ın nerede yaşayacağı belli oldu. İngiliz basını, Euan Blair'in düğünden sadece birkaç gün önce Londra'nın göbeğinde dört katlı bir ev satın aldığını yazdı. Ankara'nın eski Belediye Başkanı ve eski Devlet Bakanlarından Mehmet Altınsoy'un torunuyla evlendikten sonra Londra'da yaşama kararı alan Blair, eve 3.6 milyon sterlin ödedi. Blair Ailesi, oğulları adına üç yıl önce 1.2 milyon sterline aldıkları evi önceki gün 2.3 milyon dolara satılığa çıkarmıştı. 29 yaşındaki oğul Blair ve 25 yaşındaki eşinin, yeni evi baştan aşağı yenilediği belirtildi. Dört katlı binada, bir ebeveyn odasının yanı sıra 5 oda, 3 banyo ve 2 salon var. 

Londra'nın seçkin semtlerinden Marlybone'daki evin emlak şirketi Sandfords aracılığıyla satıldığı belirlendi. 


BUTİKLERE...