18 / 05 / 2024

Topçuasım Mahallesinde yıkım

Topçuasım Mahallesinde yıkım

Manisa Büyükşehir Belediyesi Topçuasım Mahallesi'nde Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı içerisinde yer alan beş katlı binanın kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştirdi.Yıkımı gerçekleştirilen bina park alanına dâhil edilecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Perre Antik Kenti sınırlarında kalan 12 evin yıkım çalışmaları başladı!

 Adıyaman'ın Örenli mahallesinde yer alan ve Perre Antik Kenti sınırlarını içerisinde kalan 12 evin yıkımı başladı.

Silivri'de tarım arazisine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı!

Silivri Belediyesi, Akören Mahallesinde tarım arazisi üzerine kaçak ve ruhsatsız olarak yapıldığı tespit edilen 2 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Bursa Demetevler mahallesinde yıkım tedirginliği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Demetevler mahallesinde, yeni imar yapılanması gündeme geldi. Bölgede vatandaşların evlerinin yıkılacağı söyleniyor.

Erzurum'da kentsel dönüşüm Büyükşehir'e devredildi!

Erzurum Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Yakutiye îlçesine bağlı Dağ mahallesinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarını Erzurum Büyükşehir Belediyesine devredildi.

Aliağa'da sit alanındaki evler için yıkım kararı ertelendi!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki Çaltılıdere mahallesinde, sit alanı üzerinde kurulu olduğundan dolayı yazlık evler için alınan yıkım kararı bir ay ertelendi.

Aydın Efeler'deki metruk binalar yıkılacak mı?

Aydın'ın Efeler ilçesi Cuma mahallesinde bulunan yıkılmak üzere olan binalar vatandaşları korkutuyor. Cuma Mahallesi Muhtar Nafiz Çamoğlu, "Yetkililer ya evleri yıksın ya da ev sahiplerine tadilat yapmaları hususunda yaptırım uygulasın" dedi.

Mardin Nusaybin'deki evler neden yıkılıyor?

Sokağa çıkma yasağının hala sürdüğü Mardin Nusaybin'in tel örgülerle çevrilmiş 6 mahallesinde yıkım çalışmaları başlatıldı. Alınan bilgilere göre tahribatın yoğun olduğu mahallelerde, birçok sağlam ev tel örgülerin çekildiği alanda kaldı.

Antalya Kemer'de kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya Kemer'deki Beldibi mahallesinde yıkım çalışmaları yapan belediye ekipleri, bugün de Kemer merkezde, Balık, Dinçer ve Tıraş ailelerinin ortak mülkiyet sahibi oldukları kaçak yapıyı yıkarak, imara uygun hale getirdiler.

Silivri Gümüşyaka'daki metruk bina yıkıldı!

Silivri Gümüşyaka mahallesinde 30 yıldır atıl durumda olan, can ve mal güvenliği açısından tehlike yaratan metruk yapı, Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Trabzon Esentepe'de dönüşüm yıkımları tamamlandı!

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Esentepe Mahallesinde kamulaştırılan 42 binanın yıkımlarının tamamlandı. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu. "Trabzon'un ismine, tarihine ve kültürüne yakışır bir şekilde Trabzon'a kazandırılacak"' dedi.

İzmir Urla'da kaçak yapıların yıkımı hızlandı!

İzmir'in Urla ilçesinin Balıklıova mahallesinde, Kıyı Kanununa aykırı olduğu gerekçesiyle kaçak yapıların yıkımı sürerken, mahalle halkı, bölgeyi ikiye bölen barınakların yıkımına destek çıktı.

Topçuasım Mahallesinde yıkım Haberi

Topçuasım Mahallesinde yıkım

Manisa Büyükşehir Belediyesi Topçuasım Mahallesi'nde Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı içerisinde yer alan beş katlı binanın kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştirdi. Yıkımı gerçekleştirilen bina park alanına dâhil edilecek. Topçuasım Mahallesi'nde bulunan Gördesli Şehit Makbule Hanım Parkı içerisinde yer alan ve imar planında yeşil alan içerisinde kalan beş katlı binanın yıkımı gerçekleştirildi. Konuyla ilgili bilgi veren Emlak ve istimlak Daire Başkanı Taner İçöz, bina ile ilgili hak sahipleri ile uzun süredir devam eden konunun sonuca bağlandığını söyledi. Bina ile ilgili olarak mahkemenin belirlediği 656 bin TL'nin hak sahiplerine ödenerek binanın kamulaştırmasının yapıldığını ifade eden içöz, "Beş katlı binanın imar planında kalması nedeniyle kamulaştırması gerçekleştirildi. Bina içerisinde bulunan sekiz adet daire ve bir adet iş yeri sahibine gerekli ödemeler yapıldı. Daire başkanlığımız...