15 / 05 / 2024

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tekin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

O ilde 24 taksitle 10 adet konut satılıyor! 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz! 

Kastamonu Milli Emlak, Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Topçuoğlu Mahallesi'nde yer alan 10 adet konutu 24 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İZOLASYON -İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. -Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler,...