05 / 05 / 2024

Topkapı Inİstanbul satış ofisi iletişim

Topkapı Inİstanbul satış ofisi iletişim

Inİstanbul Davutpaşa fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansmanı yarın gerçekleşecek olan projede 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünite bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul satış ofisi iletişim!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Topkapı Inİstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı!

Suryapı tarafından hayata geçirilen Suryapı Topkapı Evleri'nde satışlar başladı. Peki Suryapı Topkapı Evleri fiyatı ne kadar? Suryapı Topkapı Evleri kaç liradan satılıyor? İşte Suryapı Topkapı Evleri fiyat listesi.

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi İstanbul Cevizlibağ'da yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projenin yeni blokları Kasım'da satışa sunuluyor. İşte Bakırcı Yapı Topkapı projesiyle ilgili tüm detaylar...

Kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle ev hayali kuran kişiler kendilerine uygun evi bulmak için harekete geçti. Faizlerdeki indirimin satışları artıracağı öngörülüyor. Peki kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı yapıldı!

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı 1-4 Nisan tarihleri arasında Mersin Hilton Hotel’de "Birlikte Kazanacağız, Birlikte Büyüyeceğiz" sloganıyla gerçekleştirildi.

Topkapı Evleri Suryapı satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Topkapı Evlşeri projesinde 'Aynen öyle' kampanyası devam ediyor. Topkapı Evleri Suryapı satılık ev fiyatları 489 bin TL'den başlıyor...

Varlık şirketine olan borç için ev satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Varlık şirketine olan borç için ev satılabilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı!

İstanbul Kayaşehir'de Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim yer alacak.

Frankfurt Hahn Havalimanı Çin'e satıldı!

Yıllardır zarar eden küçük Hahn havalimanı Çin'e satıldı. Çin şirketine önümüzdeki yıllarda milyonlarca euroluk sübvansiyon ödenecek.Satışın hükümet tarafından onaylanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bornova Cer Çelik'in icra satışındaki ilginç ayrıntı!

İzmir Bornova’daki Cer Çelik’in icradan satışı ihalesinde ilginç ayrıntılar ortaya çıktı. 500 milyon dolar değerindeki, 305 dönüm alan üzerine kurulu fabrikanın satışını 135 bin TL sermayeli bir şirket istedi.

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul satış ofisi iletişim Haberi

Topkapı Inİstanbul satış ofisi iletişim

Topkapı Inİstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen proje Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisinde hayata geçiriliyor. 


Lansman öncesi ön satışları devam eden Inİstanbul Davutpaşa fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Projenin 2018 yılı 2. yarısında teslim edilmesi öngörülüyor. 


İş GYO Nef Inİstanbul 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm mevcut. Proje 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.


Davutpaşa Inİstanbul Evleri sosyal yaşam alanları içerisinde; futbol alanları, sinema, kapalı otopark, güvenlik, fitness center, oyun alanları, asansör, mescit, basketbol sahası, kreş ve yüzme havuzuna yer veriliyor.


Inİstanbul Davutpaşa fiyat listesi!

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası...