05 / 05 / 2024

Topkapı Inİstanbul teslimleri ne zaman

Topkapı Inİstanbul teslimleri ne zaman

Daire fiyatlarının metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösterdiği proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 3 bin 565 daire bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul teslimleri ne zaman?

İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde imar planı değişikliği!

Topkapı’da inşaatı tamamlanan üniversite binası için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tartışmalı bir plan değişikliği yaptı.

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 224 daire ve 29 mağazadan meydana gelen Sur Yapı Topkapı Evleri İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Lokal Evleri fiyatları 439 bin TL'den başlıyor. 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları!

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim!

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Nef ve İş GYO imzası taşıyan projede 48 ay vade farkı olmadan taksit fırsatı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatları!

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsasında hayata geçirilen Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alınan proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul teslimleri ne zaman Haberi

Topkapı Inİstanbul teslimleri ne zaman

4 bölümden meydana gelen projenin 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ortak kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, kreş, kapalı otopark, fitness center, oyun alanları, mescit, güvenlik, futbol alanları, asansör, basketbol sahası, sinemaya yer veriliyor. 


Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor.


E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükselen proje...