08 / 07 / 2024

Topkapı Kale ne zaman teslim edilir

Topkapı Kale ne zaman teslim edilir

Artaş Grup Topkapı’da inşaatına başladığı Topkapı Kale 'de satışa başladı. Konutların metrekare fiyatı ortalama 7 bin lira olarak belirlendi. Teslimler ise 16 ay olarak planlandı.

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!

Sur Yapı imzasıyla yükselen Topkapı Evleri projesinde ''Rahat Bi’ Nefes Almak için Sur Yapı Topkapı Evleri'ne gelin'' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında  cazip ödeme avantajı sunuluyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Topkapı Evleri 224 konut ve 29 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 224 daire ve 29 mağazadan meydana gelen Sur Yapı Topkapı Evleri İstanbul Topkapı'da inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri ne zaman teslim?

3S Kale Topkapı projesinde son durum!

3S Kale Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürün:‘3S Firuze Konakları projemizde sporun birleştirici gücüne önem verdik ve sosyal donatı alanlarımızda bolca kullandık’ dedi.Gürün Topkapı projeleriyle ilgili olarak da "Gayrimenkulde, Topkapı projemiz için de ruhsatlandırma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Beyaz Park Topkapı projesi ne zaman teslim?

Beyaz Park Topkapı projesi ne zaman teslim? Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Topkapı, 100 milyon liralık yatırım bedeliyle 371 daire ve 9 dükkandan oluşuyor...

Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Toplam 370 daireden meydana gelen Beyaz Park Topkapı projesi 5 blok olarak yükseliyor. Peki, Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Topkapı Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri telefon!

Toplam 599 tane dairenin yer aldığı projede dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale kurası ne zaman?

TOKİ Nevşehir Merkez Kale'de yüzde 10 peşinatta 96 ay vade yapılıyor. Kurayla satışa sunulan projede başvurular 14 Ağustos 2015'te sona erdi. Peki TOKİ Nevşehir Merkez Kale kurası ne zaman?

Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Nevşehir Merkez Kale'de daire fiyatları 95 bin 670 TL'den başlıyor. Projede 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Nevşehir Merkez Kale kura çekimi ne zaman?

TOKİ Nevşehir Merkez Kale'de 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede konut fiyatları 95 bin 670 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Nevşehir Merkez Kale kura çekimi ne zaman?

Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri!

Toplam 599 tane daire, 30 tane ticari ünite ve 52 tane ofisten meydana gelen Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor.

Artaş İnşaat Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Toplam 599 adet konutu bulunan Avrupa Konutları Kale projesi Topkapı'da inşa ediliyor. Peki Artaş İnşaat Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Topkapı Kale ne zaman teslim edilir Haberi

Topkapı Kale ne zaman teslim edilir


Artaş Grup Topkapı’da inşaatına başladığı yeni projesinde satışa başladı. Konutların metrekare fiyatı ortalama 7 bin lira olarak belirlendi. Teslimler ise 16 ay olarak planlandı.

Artaş Grup tarafından projelendirilen Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Topkapı’da Endüstri Holding’in arazisinde yükselecek proje 650 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Avrupa Konutları Kale projemizi merakla bekleyen bir kitle vardı. 599 daireden oluşan projemizin ön talep döneminde 5 bin 200 talep topladık. Dairelerin 400 tanesi ise satışa çıktığımız hafta satıldı” dedi.


Hedef 16 ayda teslim


Gelen talepten ve projeye yapılan yorumlardan memnun olduklarını aktaran Çetinsaya, 18 ay olan teslim tarihini 16 aya indirmek için çalışma yaptıklarını söyledi. Projede metrekare fiyatı ortalama 7 bin lira olarak verildi.


Daireler deniz görüyor


37 bin metrekare arsa içinde...