27 / 04 / 2024

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Topkapı Evleri

Sur Yapı imzasıyla yükselen Topkapı Evleri projesinde ''Rahat Bi’ Nefes Almak için Sur Yapı Topkapı Evleri'ne gelin'' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında  cazip ödeme avantajı sunuluyor.



Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Topkapı Evleri, İstanbul'un yükselen yıldızı Topkapı bölgesinde inşa ediliyor.  Topkapı Evleri   projesi "İstanbul'un hayata açılan kapısı" sloganıyla tanıtılıyor. 

Toplam 224 konut ve 29 ticari üniteden meydana gelen Topkapı Evleri projesi içerisinde daireler +1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Proje 57 bin 400 metrekare inşaat alanında yükseliyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde ''Rahat Bi’ Nefes Almak için  Sur Yapı  Topkapı Evleri'ne gelin'' kampanyasına başlandı. Kampanya kapsamında  cazip ödeme fırsatı sunuluyor.

Projede yer alan geniş ve rahat dairelere yüzde 20 indirim ve yüzde 0.64 vade oranlarıyla, ilk 12 ay taksit ödemesiz 180 ay sabit taksitle sahip olunabiliyor. 

Sur Yapı Topkapı Evleri ortak kullanım alanlarında; spor alanı, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu, dinlenme alanı, otopark bulunuyor.

Davutpaşa metro durağına yürüme mesafesinde yer alan proje E5’e en yakın konumda bulunan Topkapı Evleri eski Boyner Fabrikası alanında yer alıyor. Proje Koç Üniversitesi Hastanesi ve  Davutpaşa Caddesi gibi önemli noktalara yakın konumda bulunuyor. 

Topkapı Evleri iletişim
Tel: 444 5 787
Web: http://www.topkapievleri.com.tr/


projeye sor



Geri Dön