08 / 07 / 2024

Topkapı Kale teslimleri

Topkapı Kale teslimleri

Artaş Grup Topkapı’da inşaatına başladığı Topkapı Kale 'de satışa başladı. Konutların metrekare fiyatı ortalama 7 bin lira olarak belirlendi. Teslimler ise 16 ay olarak planlandı.

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

3S Kale Topkapı 2019'da satışta!

Avcılar’da hayata geçirdiği ‘Firuze Konakları’ projesini tamamlayan 3S Kale Gayrimenkul, Topkapı projesini 2019'da satışa çıkarıyor.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Ankara Kale Ofis teslimleri!

Ankara Çukurambar bölgesinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi toplam 123 adet ofisten oluşuyor. Peki Ankara Kale Ofis teslimleri ne zaman?

3S Kale Topkapı projesinde son durum!

3S Kale Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürün:‘3S Firuze Konakları projemizde sporun birleştirici gücüne önem verdik ve sosyal donatı alanlarımızda bolca kullandık’ dedi.Gürün Topkapı projeleriyle ilgili olarak da "Gayrimenkulde, Topkapı projemiz için de ruhsatlandırma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

3S Kale Topkapı projesi Eylül'de satışta!

3S Kale Topkapı projesini 2017 sonbaharında satışa çıkarmayı planlıyor. 10 bin 180 metrekare alan üzerinde yükselecek olan 3S Kale Topkapı'da 30 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor.

3S Kale Topkapı Projesi!

3S Kale Topkapı projesi 2017 yılının ilk yarısında başlayacak. 3s Kale Gayrimenkul Topkapı projesi Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin karşısında yapılacak...

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Toplam 370 dairenin yer aldığı proje toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa ediliyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. Peki Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Toplam 370 daireden meydana gelen Beyaz Park Topkapı projesi 5 blok olarak yükseliyor. Peki, Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen projede yüzde 25 peşinat ödemede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Topkapı Kale teslimleri Haberi

Topkapı Kale teslimleri


Artaş Grup Topkapı’da inşaatına başladığı yeni projesinde satışa başladı. Konutların metrekare fiyatı ortalama 7 bin lira olarak belirlendi. Teslimler ise 16 ay olarak planlandı.

Artaş Grup tarafından projelendirilen Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Topkapı’da Endüstri Holding’in arazisinde yükselecek proje 650 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Avrupa Konutları Kale projemizi merakla bekleyen bir kitle vardı. 599 daireden oluşan projemizin ön talep döneminde 5 bin 200 talep topladık. Dairelerin 400 tanesi ise satışa çıktığımız hafta satıldı” dedi.


Hedef 16 ayda teslim


Gelen talepten ve projeye yapılan yorumlardan memnun olduklarını aktaran Çetinsaya, 18 ay olan teslim tarihini 16 aya indirmek için çalışma yaptıklarını söyledi. Projede metrekare fiyatı ortalama 7 bin lira olarak verildi.


Daireler deniz görüyor


37 bin metrekare arsa içinde...