27 / 04 / 2024

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.



3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün, "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız." dedi.


Gürün, Kale Kilit'in kurucusu Sadık Özgür'ün kızları Sema Gürün, Sefa Çizer ve Sedakat Özgür tarafından 2011 yılında kurulan ve gayrimenkul-enerji alanlarında faaliyet gösteren 3S Kale Holdingin yatırımlarının ve yakın dönem projelerinin tanıtıldığı toplantıda konuştu.


Holding bünyesindeki 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme şirketinin halen Beylikdüzü ve Fenerbahçe'de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yürüttüğünü ve 2016 yılında 171 milyon lira ciro hedeflediğini dile getiren Gürün, şunları kaydetti:


"Her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmeyi hedefliyoruz. İnsanımızın yaşam kalitesini yukarı taşıyacak, şehir yaşantısına değer katacak seçkin projeler üretmeyi planlıyoruz. 2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi'nin arkasında, ulaşım ana akslarına çok yakın bir bölgede, 28 bin metrekare arsa üzerinde proje başlatıyoruz. 72 bin metrekare satılabilir alanıyla yatırım değeri 350 milyon TL olan projede, toplam 523 daire ve 12 bin metrekare mağaza alanı olacak.


2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız. Topkapı'nın en gözde yerlerinden birinde yükselecek projemizin 250 milyon TL yatırım değeri bulunuyor."


Gürün, 3S Kale Yapı şirketi bünyesinde de bir ilköğretim binasının yanı sıra bir alışveriş merkezi, muhtelif sayıda mağaza ve 6 iş merkezinden oluşan toplam 98 bin metrekare kiralanabilir alan bulunduğunu, buradan 2015 yılında 33 milyon lira kira geliri elde edildiğini belirtti.


- "Hedefimiz, Türkiye'nin jeotermal elektrik enerji üretiminin yüzde 10'unu karşılamak"

3S Kale Enerji şirketi ile elektrik enerjisi üretmek ve şehir ısıtması sağlamak amacıyla jeotermal kaynaklara yöneldiklerini anlatan Gürün, çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:


"Aydın ruhsat sahamızda tek bir kuyuda 3,5 megavat gücünde bir keşfimiz oldu. Önümüzdeki bir yıl içinde tamamlanacak 20 milyon dolar yatırım tutarında 6 derin sondaj kuyusuyla keşif bölgesini geliştireceğiz. Bu lokasyonda 50 milyon dolar yatırımla 20 megavat gücünde bir elektrik enerji santralini 2018 yılının üçüncü çeyreğinde devreye almayı planlıyoruz. 20 megavat elektrik gücü, bir başka deyişle 4 kişilik 50 bin hanenin elektrik ihtiyacını karşılamak demektir.


Tüm ruhsat sahamız düşünüldüğünde 5 yıl içinde 50 megavat güce erişeceğimizi hesap etmekteyiz. Volkanik bir bölge olan ve daha önce yeterince araştırılmadığı için oldukça bakir kalan Niğde ve Aksaray illerinde de jeotermal ruhsat sahalarımız bulunuyor. Bu yılın ikinci yarısında Niğde-Aksaray bölgesinde 7 milyon dolar tutarında iki adet araştırma kuyusu açacağız. Burada da bir keşif yapmamız durumunda bölgenin kaderinin değişeceği aşikardır. Orta vadede hedefimiz, Türkiye'nin jeotermal elektrik enerji üretiminin yüzde 10'luk kısmını 3S Kale olarak tek başımıza karşılamak."


Gürün, 3S Kale Holdingin kendi özkaynaklarıyla yoluna devam ettiğini ve 2016 yıl sonu itibarıyla 217 milyon TL ciro hedeflediğini söyledi.


3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün ise "Köklü geçmişimizden gelen güvenilirlik ve yüksek kalite anlayışını sürdürmeyi, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda seçkin ve fark edilir işlere imza atmayı amaçlıyoruz." diye konuştu.


- "İnşaat, uzun bir dönem daha İstanbul gündeminde olacak"

Toplantının ardından soruları yanıtlayan Genel Müdür Gürün, "Faiz oranlarının bir miktar daha geri geleceğini öngörüyoruz. Öyle bir trend aldı. Bir yandan da inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor İstanbul'da. İstanbul hala göç almakta olan bir şehir. Konut ihtiyacı devam edecek ve Türk halkı hala konutu iyi bir yatırım aracı olarak görüyor. Diğer yandan riskli yapıları yenilememiz, sağlamlaştırmamız lazım. Dolayısıyla uzun bir dönem daha inşaatın İstanbul gündeminde olacağını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.


Gürün, arsa yoğunluğunun nerede bulunduğu ve İstanbul dışında yatırım planları olup olmadığının sorulması üzerine, "Bizim bugün için odağımızda İstanbul var ama farklı fırsatlar önümüze gelmekte. Değerlendiriyoruz ama bugün için İstanbul'dayız." dedi.


Yeni projelerinde hedef kitlelerinin kimler olduğu sorusuna ise Gürün, "Avcılar'da çok fazla proje görmüyoruz. Bunun sebebi, arsa stokunun artık pek kalmaması, işlerin ancak kentsel dönüşüm vesilesiyle ilerleyebilmesi olabilir. Avcılar projesinin gelişeceği yer, bizim 90'lı yılların başında aldığımız, değerlendirdiğimiz bir arsamızdır. Özel konumu ve barındıracağı özellikler sebebiyle ben büyük ilgi görmesini bekliyorum." cevabını verdi.


- "Önceliğimizi Türk yatırımcısına vereceğiz"

Gürün, yeni projelerde yabancı satışlarının ne oranda olacağı ve toplu satışlara izin verilip verilmeyeceği sorusunu da "Biz önceliğimizi Türk ailelere ve Türk yatırımcılara vereceğiz. Bir miktar yabancı yatırımcıya da satış olabilir. Toplu satışlar düşünmüyoruz." şeklinde yanıtladı.


Gayrimenkulde olduğu gibi enerji projelerinde de tamamen özkaynakla mı çalışılacağının sorulması üzerine ise Gürün, "Bugün için geliştirme çalışmalarını, derin sondaj kuyularını yine özkaynakla yapıyoruz ama santral safhasına geçtiğimizde bir kredi kullanma söz konusu olabilir. Çünkü büyük yatırım gerektiren çalışmalar." bilgisini paylaştı.


Gürün'e, jeotermalde konut ısıtmasına yönelik projelerinin olup olmadığı da soruldu. Gürün, bu soruyu, "Evet var. Bilhassa Aydın İncirliova'da Belediye Başkanımız Kürşat Bey bu konuda çok heyecanlı. Biz de onunla aynı heyecanı paylaşıyoruz. Yukarıya çıkardığımız suyu sağdıktan, ısısını aldıktan sonra tekrar yer altına basmamız zorunlu. Ama basmadan önce şehri ısıtabiliriz. Bu konuyu da biz belediyeyle görüşüyoruz ve böyle bir çalışma yapacağız." sözleriyle cevapladı.


Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün de bir soru üzerine arsa portföylerinin bugün itibarıyla 47 bin metrekare olduğunu belirterek, "Bunun yanı sıra da yaptığımız ve yapacağımız, geliştireceğimiz projelerle 275 bin metrekare bir inşaat alanı gerçekleşecek." dedi.


Web: http://www.3skale.com.tr/


AA


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi


Türkiye’den çıkan önemli bir dünya markası olan Kale Kilit’in kurucusu Sadık Özgür’ün girişimcilik hikâyesini takip eden kızları Sema Gürün, Sefa Çizer ve Sedakat Özgür, gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren ‘3S Kale’ markasını Türkiye’ye kazandırdı.


Türk ekonomisindeki dinamikleri yakından takip ederek 2011 yılında 3S Kale Holding’in temellerini atan kurucular, her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmek ve jeotermal enerji alanındaki yatırımlarla ülkemizin bugüne kadar yeterince değerlendirilmeyen bir kaynağını ekonomiye kazandırmak amacını taşıyor.


3S Kale Holding’in yatırımlarının ve yakın dönem projelerinin tanıtıldığı toplantıda konuşan 3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün, “Köklü geçmişimizden gelen güvenilirlik ve yüksek kalite anlayışını sürdürmeyi, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda seçkin ve fark edilir işlere imza atmayı amaçlıyoruz” dedi.


3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün de 2016 yılsonu itibarıyla 217 milyon TL ciro hedefleyen grubun kendi öz kaynaklarıyla yoluna devam ettiğini söyledi.


3S Kale Gayrimenkul Geliştirme şirketinin halen Beylikdüzü ve Fenerbahçe’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yürüttüğünü, 2016 yılında 171 milyon lira ciro hedeflediğini dile getiren Alp Gürün, “Hedefimiz, her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmektir. İnsanımızın yaşam kalitesini yukarı taşıyacak, şehir yaşantısına değer katacak seçkin projeler üretmeyi planlıyoruz” dedi.


Avcılar’ın en özel projesi, 3S Kale’den…

2016 sonbaharında Avcılar’ın en özel projesini başlatacaklarını kaydeden Genel Müdür Alp Gürün, “İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesinin arkasında, ulaşım ana akslarına çok yakın bir bölgede, 28.000 m2 arsa üzerinde proje başlatıyoruz. 72.000 m2 satılabilir alanıyla yatırım değeri 350 milyon TL olan projede, toplam 523 adet daire ve 12.000 m2 mağaza alanı olacak. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız. Topkapı’nın en gözde yerlerinden birinde yükselecek projemizin 250 milyon TL yatırım değeri bulunmaktadır” şeklinde konuştu.


Gürün, 3S Kale Yapı şirketi bünyesinde de bir ilköğretim binasının yanı sıra bir alışveriş merkezi, muhtelif sayıda mağaza ve 6 iş merkezinden oluşan toplam 98.000 metrekare kiralanabilir alan bulunduğunu, 2015 yılında 33 milyon lira kira geliri elde edildiğini açıkladı.


Hedef, Türkiye’nin jeotermal elektrik enerji üretiminin %10’luk kısmını karşılamak…

3S Kale Enerji şirketi ile elektrik enerjisi üretmek ve şehir ısıtması sağlamak amacıyla jeotermal kaynaklara yöneldiklerini vurgulayan Alp Gürün, çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:


“Aydın ruhsat sahamızda tek bir kuyuda 3,5 MW gücünde bir keşfimiz oldu. Önümüzdeki bir yıl içinde tamamlanacak 20 milyon dolar yatırım tutarında 6 adet derin sondaj kuyusuyla keşif bölgesini geliştireceğiz. Bu lokasyonda toplam 50 milyon dolar yatırımla 20 MW gücünde bir elektrik enerji santralini, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde devreye almayı planlıyoruz. 20 MW elektrik gücü, bir başka deyişle 4 kişilik 50.000 hanenin elektrik ihtiyacını karşılamak demektir. Tüm ruhsat sahamız düşünüldüğünde, 5 yıl içinde 50 MW güce erişeceğimizi hesap etmekteyiz. Volkanik bir bölge olan ve daha önce yeterince araştırılmadığı için oldukça bakir kalan Niğde ve Aksaray illerinde de jeotermal ruhsat sahalarımız bulunuyor. Bu yılın ikinci yarısında Niğde-Aksaray bölgesinde 7 milyon dolar tutarında iki adet araştırma kuyusu açacağız. Burada da bir keşif yapmamız durumunda bölgenin kaderinin değişeceği aşikârdır. Orta vadede hedefimiz Türkiye’nin jeotermal elektrik enerji üretiminin % 10’luk kısmını 3S Kale olarak tek başımıza karşılamaktır.”



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


2011 yılında 3S Kale Holding’in temellerini atan kurucular, her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmek ve Jeotermal enerji alanındaki yatırımlarla şirkete yeni projeler kazandırma hedefi koydu.  


3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün, “Köklü geçmişimizden gelen güvenilirlik ve yüksek kalite anlayışını sürdürmeyi, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda seçkin ve fark edilir işlere imza atmayı amaçlıyoruz” dedi.


Avcılar’da başlıyor

3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün de 2016 yılı sonu itibarıyla 217 milyon lira ciro hedefleyen grubun özkaynaklarıyla yoluna devam ettiğini söyledi. Beylikdüzü ve Fenerbahçe’de proje yürüttüklerini belirten ve 2016 sonbaharında Avcılar’da yeni projeye başlayacaklarını kaydeden Gürün, “İstanbul Üniversitesi’nin arkasında 28 bin metrekare arsa üzerinde proje başlatıyoruz. 72 bin metrekare satılabilir alanıyla yatırım değeri 350 milyon lira olan projede, toplam 523 adet daire ve 12 bin metrekare mağaza alanı olacak. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız. Projemizin 250 milyon lira yatırım değeri bulunuyor” diye konuştu. 


Alp Gürün, enerji çalışmalarını ise şöyle anlattı: “Aydın’daki ruhsat sahamızda tek bir kuyuda 3.5 MW gücünde bir keşfimiz oldu. Önümüzdeki bir yıl içinde tamamlanacak 20 milyon dolar yatırım tutarında 6 adet derin sondaj kuyusuyla keşif bölgesini geliştireceğiz. Bu lokasyonda toplam 50 milyon dolar yatırımla 20 MW gücünde bir elektrik enerji santralini, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde devreye almayı planlıyoruz. 5 yıl içinde 50 MW güce erişeceğimizi hesap etmekteyiz. Niğde ve Aksaray illerinde de jeotermal sahalarla ilgili olarak ruhsat sahalarımız bulunuyor.”


Milliyet 



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


3S Kale Holding, her yıl 2 yeni gayrimenkul projesi geliştirmeyi ve Türkiye’nin jeotermal elektrik enerjisi üretiminin yüzde 10’unu gerçekleştirmeyi hedefliyor.


Kale Kilit’in kurucusu Sadık Özgür’ün girişimcilik hikayesini takip eden kızları Sema Gürün, Sefa Çizer ve Sedakat Özgür, gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren ‘3S Kale’ markasını yarattı. 2011 yılında 3S Kale Holding’in temellerini atan kurucular, her yıl 2 yeni gayrimenkul projesi geliştirmek ve jeotermal enerjiye yatırım yapmayı hedefliyor. 3S Kale Holding’in yatırımlarının ve yakın dönem projelerinin tanıtıldığı toplantıda konuşan 3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün, “Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda seçkin ve fark edilir işlere imza atmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Avcılar’a özel proje

 

3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün de 2016 yılsonu itibarıyla 217 milyon TL ciro hedefleyen grubun kendi öz kaynaklarıyla yoluna devam ettiğini söyledi. 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme şirketinin halen Beylikdüzü ve Fenerbahçe’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yürüttüğünü, 2016 yılında 171 milyon lira ciro hedeflediğini dile getiren Gürün, “Hedefimiz, her yıl 2 yeni gayrimenkul projesi geliştirmek” dedi.  

 

2016 sonbaharında Avcılar’ın en özel projesini başlatacaklarını kaydeden Alp Gürün, şöyle devam etti: “İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesinin arkasında, ulaşım ana akslarına çok yakın bir bölgede, 28.000 m2 arsa üzerinde proje başlatıyoruz. 72 bin metrekare satılabilir alanıyla yatırım değeri 350 milyon TL olan projede, toplam 523 adet daire ve 12 bin metrekare mağaza alanı olacak. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız. Topkapı’nın en gözde yerlerinden birinde yükselecek projemizin 250 milyon TL yatırım değeri bulunmaktadır.” 

 

Hedef jeotermal elektriğin yüzde 10’unu üretmek

 

ALP Gürün, 3S Kale Enerji’nin çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “Aydın ruhsat sahamızda tek bir kuyuda 3.5 MW gücünde bir keşfimiz oldu. 20 milyon dolarlık yatırımla 6 derin sondaj kuyusuyla keşif bölgesini geliştireceğiz. Bu lokasyonda toplam 50 milyon dolar yatırımla 20 MW gücünde santrali 2018’de devreye almayı planlıyoruz. 5 yılda 50 MW güce erişeceğiz. Orta vadede hedefimiz Türkiye’nin jeotermal elektrik enerji üretiminin yüzde 10’luk kısmını tek başımıza karşılamaktır.”


Vatan




Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren 3S Kale Holding, İstanbul'da Avcılar ve Topkapı'da iki konut projesine hazırlanıyor. 


Her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmeyi, Türkiye'nin jeotermal elektrik enerjisi üretiminin yüzde ıo'unu 3S Kale olarak tek başına gerçekleştirmeyi hedefleyen grubun 2016 yılsonu ciro hedefi ise 217 milyon TL. 


"FARK EDİLİR İŞLERE İMZAYA ATMAYA HAZIRLANIYORUZ''


3S Kale Holding'in yatırımlarının ve yalan dönem projelerinin tanıtıldığı toplantıda konuşan 3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün, "Köklü geçmişimizden gelen güvenilirlik ve yüksek kalite anlayışını sürdürmeyi, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda seçkin ve fark edilir işlere imza atmayı amaçlıyoruz" dedi. 


HER YIL İÇİN İKİ PROJE


3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün de 2016 yılsonu itibarıyla 217 milyon TL ciro hedefleyen grubun kendi öz kaynaklarıyla yoluna devam ettiğini söyledi. 


3S Kale Gayrimenkul Geliştirme şirketinin halen Beylikdüzü ve Fenerbahçe'de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yürüttüğünü, 2016 yılında 171 milyon lira ciro hedeflediğini dile getiren Alp Gürün, "Hedefimiz, her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmektir. İnsanımızın yaşam kalitesini yukarı taşıyacak, şehir yaşantısına değer katacak seçkin projeler üretmeyi planlıyoruz" diye konuştu. 




Taraf



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kale Kilit'in kurucusu Sadık Özgür'ün kızları Sema Gürün, Sefa Çizer ve Sedakat Özgür, gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren '3S Kale' markası ile hedef büyüttü. Şirketin 2016 yıl sonu ciro hedefi ise 217 milyon TL oldu. 


JEOTERMAL HEDEFİ % 10 

3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün, "Köklü geçmişimizden gelen güvenilirlik ve yüksek kalite anlayışını sürdürmeyi, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda seçkin ve fark edilir işlere imza atmayı amaçlıyoruz" dedi. 


3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün de şirketin Beylikdüzü ve Fenerbahçe'de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yürüttüğünü, emlakta 2016 yılında 171 milyon lira ciro hedeflediğini dile getirdi. 

Gürün, 2016 sonbaharında Avcılar'm en özel projesini başlatacaklarını kaydederken "İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi'nin arkasında, ulaşım ana akslarına çok yakın bir bölgede, 28.000 m2 arsa üzerinde proje başlatıyoruz. 72.000 m2 satılabilir alanıyla yatırım değeri 350 milyon TL olan projede, toplam 523 adet daire ve 12.000 m2 mağaza alanı olacak. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız. Topkapı'nın en gözde yerlerinden birinde yükselecek projemizin 250 milyon TL yatırım değeri bulunmaktadır" şeklinde konuştu. Gürün, orta vadede enerji alanı içinse jeotermal yatırıma ağırlık vereceklerini bu kapsamda Türkiye'nin jeotermal elektrik enerji üretiminin yüzde 10'luk kısmına talip olduklarını söyledi. 


Habertürk



Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KALE Kilit'in kurucusu Sadık Özgür'ün kızları Sema Gürün, Sefa Çizer ve Sedakat Özgür, gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren '3S Kale' markasını Türkiye'ye kazandırdı. Üç kız kardeş, her yıl iki gayrimenkul projesi geliştirmek ve jeotermal enerji yatırımlarıyla atıl bir kaynağı ekonomiye kazandırmayı hedefliyor.


217 MİLYON TL CİRO 

3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün, "Köklü geçmişimizden gelen güvenilirlik ve yüksek kalite anlayışını sürdürmeyi, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda fark edilir işlere imza atmayı amaçlıyoruz" dedi. Türkiye'nin jeotermal elektrik enerjisi üretiminin yüzde 10'unu tek başına gerçekleştirmeyi hedefleyen grubun 2016 ciro hedefi ise 217 milyon TL. 


Özgür Düşünce



Haber Yeni Gün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Türkiye'nin dünya genelindeki önemli markalarından olan Kale Kilit'in kurucusu Sadık Özgür'ün girişimcilik hikâyesini takip eden kızları Sema Gürün, Sefa Çizer ve Sedakat Özgür, gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren '3S Kale' markasıyla yatırımlarına hız verdi.

2011 yılında 3S Kale Holding'in temellerini atan kurucular, her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmek ve Jeotermal enerji alanındaki yatırımlarla şirkete yeni projeler kazandırma hedefi koydu. 

3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün, "Köklü geçmişimizden gelen güvenilirlik ve yüksek kalite anlayışını sürdürmeyi, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda seçkin ve fark edilir işlere imza atmayı amaçlıyoruz" dedi. 

Avcılar'da başlıyor

3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün de 2016 yılı sonu itibarıyla 217 milyon lira ciro hedefleyen grubun özkaynaklarıyla yoluna devam ettiğini söyledi. Beylikdüzü ve Fenerbahçe'de proje yürüttüklerini belirten ve 2016 sonbaharında Avcılar'da yeni projeye başlayacaklarını kaydeden Gürün, "İstanbul Üniversitesi'nin arkasında 28 bin metrekare arsa üzerinde proje başlatıyoruz. 72 bin metrekare satılabilir alanıyla yatırım değeri 350 milyon lira olan projede, toplam 523 adet daire ve 12 bin metrekare mağaza alanı olacak. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız. Projemizin 250 milyon lira yatırım değeri bulunuyor" diye konuştu. 

5 yılda 50 MW'LIK GÜÇ

Alp Gürün, enerji çalışmalarını ise şöyle anlattı: "Aydın'daki ruhsat sahamızda tek bir kuyuda 3.5 MW gücünde bir keşfimiz oldu. Önümüzdeki bir yıl içinde tamamlanacak 20 milyon dolar yatırım tutarında 6 adet derin sondaj kuyusuyla keşif bölgesini geliştireceğiz. Bu lokasyonda toplam 50 milyon dolar yatırımla 20 MW gücünde bir elektrik enerji santralini, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde devreye almayı planlıyoruz. 5 yıl içinde 50 MW güce erişeceğimizi hesap etmekteyiz. Niğde ve Aksaray illerinde de jeotermal sahalarla ilgili olarak ruhsat sahalarımız bulunuyor." 



Yeni Gün




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Beylikdüzü ve Fenerbahçe'de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yürüten 3S Kale Holding, hedefine her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmeyi aldı. 3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün, 2016 sonbaharında Avcılar'da yeni bir proje yapacaklarını söyledi. Proje hakkında bilgi veren Genel Müdür Alp Gürün, "Avcılar'daki projemizin yatırım değeri 350 milyon lira. Projede, toplam 523 adet daire ve 12 bin metrekare mağaza alanı olacak. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi. 




Yeni Şafak




Bu haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün'de 2016 yılsonu itibarıyla 217 milyon TL ciro hedefleyen grubun kendi öz kaynaklarıyla yoluna devam ettiğini söyledi. 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme şirketinin halen Beyiikdüzü ve Fenerbahçe'de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yürüttüğünü, 2016 yılında 171 milyon lira ciro hedeflediğini dile getiren Alp Gürün, "Hedefimiz, her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmektir. İnsanımızın yaşam kalitesini yukarı taşıyacak, şehir yaşantısına değer katacak seçkin projeler üretmeyi planlıyoruz" dedi. 

TOPKAPI'YA 250 MİLYON 

2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel projesini başlatacaklarını kaydeden Genel Müdür Alp Gürün, burada 523 dairenin olacağını söyledi. Gürün şöyle devam etti: "2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız. Topkapı'nın en gözde yerlerinden birinde yükselecek projemizin 250 milyon TL yatırım değeri bulunmaktadır." Gürün 2015 yılında 33 milyon lira kira geliri elde edildiğini açıkladı.



Karar



Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


Türkiye'nin önde gelen sanayi markalarından Kale Kilit'in bünyesinde bulunan gayrimenkullerini değerlendirmek için 2011 yılında kurulan 3S Kale Gayrimenkul konut sektöründeki hedeflerini basınla paylaştı. Kale Kilit'in Kurucusu Sadık özgür'ün girişimciliğini takip eden kızları Sema Gürün, Sefa Çizer ve Sadakat Özgür tarafından kurulan 3S Kale Gayrimenkul markası konut sektörüne önemli yatırımlar yapacak. Kentsel dönüşüm ve jeotermal enerji gibi yatırımlara imza atan firma, projelerini hiç kredi kullanmadan, tamamen kendi öz kaynaklan ile geliştiriyor. Toplantıda konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Sema Gürün, "Köklü geçmişimizden gelen güvenilirlik ve yüksek kalite anlayışım sürdürmeyi, faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda seçkin ve fark edilir işlere imza almayı amaçlıyoruz" dedi. 


3S Kale Genel Müdürü Alp Gürün gayrimenkul projeleri ile ilgili bilgi değerlendirmelerinde bulundu. Alp Gürün, 3S Kale olarak İstanbul'un çeşitli bölgelerinde arsa stoklarının bulunduğunu ve bu arsaların üzerine konut geliştirecekleri konut projelerinde sektörde yerini alacaklarım söyledi. Projelerin merkezi alanlarda ve iddialı lokasyonlarda olacağım belirten Gürün, bütün bu projelerin finansmanını kendi özkaynaklarını kullanarak tamamen özkaynakları ile gerçekleştireceklerini açıkladı ve 3S Kale olarak 2016 yılının sonunda enerji ve gayrimenkul sektöründen 271 milyon ciro hedeflediklerini açıkladı. Gürün, konut sektöründe her yıl 2 adet konut projesi gerçekleştirme hedefleri olduğunu söyledi. 


Beylikdüzü ve Fenerbahçe'de kentsel dönüşüm kapsamında projelerin devam ettiğini söyleyen Gürün 2016 yılının son baharında Avcılar'daki projesini satışa çıkaracaklarım söyledi. Avcılar'da geliştirilecek olan konut projesi 28 bin metrekare arsa alan üzerinde yükselecek. İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsünün hemen arkasında yer alan 3S Kale Avcılar projesinde satışlar Eylül'de başlayacak. 350 milyon TL yatırım değeri olacak olan projede 3 kısa blokta 523 dairenin olması planlanıyor. Projede 12 bin metrekare mağaza alanı bulunuyor. Ayrıca Topkapı'da ikinci bir projelerini geliştirileceklerini açıklayan Gürün 2017 yılının ilk yılının yansında satışa çıkaracaklarını söyledi. Gürün Topkapı'daki projelerin yatırımının 250 milyon TL olduğunu belirtti. 3S Kale şirketi bünyesinde bulunan AVM ve çeşitli mağazalarla toplam 98 bin metrekare kiralanabilir alandan 2015 yılında 33 milyon lira kira geliri elde ettiklerini açıkladı. Aynca enerji yatırımlarında da bahseden Gürün bu alanda da yatırımlan bulunduklarını ve özellikle Niğde ve Aksaray illerinde jeotermal sahalarının bulunduklarını söyledi.

ENERJİDE DE BÜYÜYOR 

Projelerini ortak olmadan kendi başlarına gerçekleştireceklerini belirten Alp Gürün, 'Projelerimizin büyük ilgi göreceğini umut ediyoruz' dedi. Gürün, 'Aydın ruhsat sahamızda tek bir kuyuda 3,5 MW gücünde bir keşfimiz oldu. önümüzdeki bir yıl içinde tamamlanacak 20 milyon dolar yatırım tutarında 6 adet derin sondaj kuyusuyla keşif bölgesini geliştireceğiz. Be lokasyonda toplam 50 milyon dolar yatırımla 20 MW gücünde bir elektrik enerji santralini, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde devreye almayı planlıyoruz. Bu yılın ikinci yansında Niğde Aksaray bölgesinde 7 milyon dolar tutarında iki adet araştırma kuyusu açacağız. Orta vadede hedefimiz Türkiye'nin jeotermal elektrik enerji üretiminin % 10'luk kısmım 35 Kale olarak tek başımıza karşılamaktır' dedi. 


Taraf




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



3S Kale Holding, gayrimenkul ve enerji alanında üretim yapacak. Grubun hedefi her yıl iki konut projesi yapmak ve Türkiye'nin jeotermal elektrik enerjisi üretiminin yüzde 10'unu tek başına karşılamak. 2016 yıl sonu ciro hedefi ise 217 milyon lira.


3S Kale Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sema Gürün, Beylikdüzü ve Fenerbahçe'de kentsel dönüşüm projeleri yürüttüklerini söyledi. 3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün ise kendi öz kaynaklarıyla yola devam ettiklerini belirtti. Grup. 2016 sonbaharında Avcılar'da İstanbul Üniversitesi yerleşkesinin arkasında proje başlatacak. 

350 milyon liralık proje, 523 daire ve mağazalardan oluşacak. 2017'nin ilk yarısında ise Topkapı'da 250 milyon liralık proje inşa edecek. 


50 BİN EVİN ELEKTRİĞİ 3S'DEN 


Alp Gürün, Aydın'da tek kuyuda 3.5 MW gücünde keşifleri olduğunu söyledi. 1 yıl içinde tamamlanacak 6 derin sondaj kuyusuyla keşif bölgesi geliştirilecek. Şirket, burada 20 MW gücünde elektrik enerji santrali açacak. 20 MW elektrik gücü, 4 kişilik 50 bin hanenin elektrik ihtiyacını karşılıyor. 



Posta 


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


Her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmeyi, Türkiye’nin jeotermal elektrik enerjisi üretiminin yüzde 10’unu 3S Kale olarak tek başına gerçekleştirmeyi hedefleyen grubun 2016 yıl sonu ciro hedefi ise 217 milyon TL. 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme şirketinin halen Beylikdüzü ve Fenerbahçe’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yürüttüğünü dile getiren Alp Gürün, “Hedefimiz, her yıl iki yeni gayrimenkul projesi geliştirmektir” dedi. 


AVCILAR’A 523 KONUT

2016 sonbaharında Avcılar’da bir projeye başlayacaklarını belirten Gürün, “İstanbul Üniversitesi Avcılar yerleşkesinin arkasında, ulaşım ana akslarına çok yakın bir bölgede, 28 bin metrekare arsa üzerinde proje başlatıyoruz. 72 bin metrekare satılabilir alanıyla yatırım değeri 350 milyon TL olan projede, toplam 523 adet daire ve 12 bin metrekare mağaza alanı olacak. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız. Topkapı’da yükselecek projemizin 250 milyon TL yatırım değeri bulunmaktadır” dedi. 


ENERJİ DE BÜYÜYECEK

Enerji yatırımları hakkında bilgi veren Gürün, şunları söyledi: “Aydın ruhsat sahamızda tek bir kuyuda 3.5 MW gücünde bir keşfimiz oldu. Önümüzdeki bir yıl içinde tamamlanacak 20 milyon dolar yatırım tutarında 6 adet derin sondaj kuyusuyla keşif bölgesini geliştireceğiz. Bu lokasyonda toplam 50 milyon dolar yatırımla 20 MW gücünde bir elektrik enerji santralini, 2018 yılının üçüncü çeyreğinde devreye almayı planlıyoruz. Bu yılın ikinci yarısında Niğde-Aksaray bölgesinde 7 milyon dolar tutarında iki adet araştırma kuyusu açacağız. Orta vadede hedefimiz Türkiye’nin jeotermal elektrik enerji üretiminin yüzde 10’unu tek başımıza karşılamak.”


Hürriyet



Geri Dön