02 / 05 / 2024

3s kale topkapı projesi

3s kale topkapı projesi

Avcılar’da hayata geçirdiği ‘Firuze Konakları’ projesini tamamlayan 3S Kale Gayrimenkul, Topkapı projesini 2019'da satışa çıkarıyor.

3S Kale Topkapı projesinde son durum!

3S Kale Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürün:‘3S Firuze Konakları projemizde sporun birleştirici gücüne önem verdik ve sosyal donatı alanlarımızda bolca kullandık’ dedi.Gürün Topkapı projeleriyle ilgili olarak da "Gayrimenkulde, Topkapı projemiz için de ruhsatlandırma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

3S Kale Topkapı projesi Eylül'de satışta!

3S Kale Topkapı projesini 2017 sonbaharında satışa çıkarmayı planlıyor. 10 bin 180 metrekare alan üzerinde yükselecek olan 3S Kale Topkapı'da 30 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor.

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

3S Kale Topkapı Projesi!

3S Kale Topkapı projesi 2017 yılının ilk yarısında başlayacak. 3s Kale Gayrimenkul Topkapı projesi Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin karşısında yapılacak...

3S Kale Beylikdüzü'nde 1.500 konutluk proje yapacak!

3S Kale şirketi Beylikdüzü'nde 100 dönüm arazi üzerinde 1.500 konutluk, Topkapı'da cadde mağazalı proje yapacak...

3S Kale 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta açıklayacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan 3S Kale Holding, 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

3S Kale Topaz Residence Avrupa’nın en iyileri arasında!

3S Kale Holding imzasıyla hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence, European Property Awards organizasyonunda 4 kategoride ödül aldı.

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

3S Kale Topaz Residence satışta! 

Milyonlarca insanın önünden gelip geçtiği, İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'da satışlar başladı. 

3S Kale Topaz Residence ön satışta!

İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da yükselecek olan TOPAZ Residence ön satışa çıktı. TOPAZ Residence'da konut fiyatları 828 bin TL ila 2 milyon 120 bin TL arasında değişiyor.

3S Kale Topaz Residence fiyat!

3S Kale Topaz Residence fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede  konut, dükkan, mağaza ve ofis gibi birimler bulunuyor.

3S Kale Topaz Residence nerede?

3S Kale Topaz Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için ön talep toplanıyor...

3S Kale Topaz Residence ön talep topluyor! Yeni proje!

Konut, dükkan, mağaza ve ofis gibi birimlerin yer alacağı 3S Kale Topaz Residence ön talep topluyor...

3S Firuze Konakları’nda 12 ay ödemesiz 180 ay vade ve 0,64 kredi oranı fırsatı!

3S Kale Holding imzasıyla yükselen 3S Firuze Konakları’nda son daireler cazip kredi oranlarıyla alıcılarını bekliyor. 3S Firuze Konakları’nda yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat ile 12 ay ödemesiz 180 ay vade ve 0,64 kredi oranı ile satışa sunuluyor.

3s kale topkapı projesi Haberi

3s kale topkapı projesi

Kale Kilit’in bünyesinde yer alan ‘3S Kale Gayrimenkul’, yatırımlarına devam ediyor. Avcılar’da hayata geçirdiği ‘Firuze Konakları’ projesini tamamlayan şirketin yeni adresi Topkapı oldu. Topkapı’da geçmişte üzerinde çivi fabrikası bulunan alanda yeni bir projeye başlayacaklarını dile getiren 3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün, “2019’da başlayacağımız projenin değeri 300 milyon lira. Kendi arsamızda yer alacak projede 236 dairenin yanı sıra ofis ve ticari birimler de yer alacak” diye konuştu.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, arsadaki fabrikanın yıkıldığını söyleyen Gürün, projede satışlara 2019 ortasında başlayacaklarını dile getirdi. 


YÜZDE 18’İNİ YABANCI ALDI

410 milyon TL satış değerine sahip 3S Firuze Konakları projesinde yaşamın başladığını dile getiren Gürün, “523 konutluk projenin yüzde 58’i satıldı. Metrekaresi 4 bin 800 liradan satışa başlamıştık, 6 bin 900...