15 / 05 / 2024

Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü

Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi, Topkapı'da inşa ediliyor. Proje 2014 yılında tamamlanarak, açılacak...

Sağlık Bilimleri Üniversitesi duyurdu! Sağlık Bilimleri Üniversitesine 162 acil personel aranıyor!

İş arayanlara müjde! Sağlık Bilimleri Üniversitesine personel aranıyor. İşte personel alım şartlarına dair detaylar!

Pendik Sağlık Teknokenti 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Sağlık Teknokenti'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

İÜ Veteriner ve Sağlık Bilimler Fakültesi'nin taşınması başladı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'nın 26 Eylül'de yaşanan depremde binaları hasar gören Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Büyükçekmece Yerleşkesi'ne taşınmasının büyük bölümünün bu cuma gününe kadar tamamlanacak...

Pendik Sağlık Bilimleri Üniversitesi imar planı askıda!

Pendik Esenyalı Mahallesi, 4156 parsel, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Sağlık Teknokenti Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Pendik'e Sağlık Teknokenti kurulacak!

Bakanlar Kurulu, Pendik'te yaklaşık 55,7 dönümlük araziye Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Teknokenti kurulması için onay verdi.

Mamak Sağlık Enstitüsü'nün yapımı yüzde 80'e ulaştı!

Mamak Belediyesi’nin Sağlık Bilimleri İleri Teknoloji Araştırma Vakfı ile birlikte Türkiye’nin ilk kök hücre araştırma üzerine kurulacak merkezi olan Mamak Sağlık ve Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün yapımı hızla devam ediyor.

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü açılış tarihi belli oldu!

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü'nün Mayıs 2014'te açılması planlanıyordu. Açılışı kesin olmamakla birlikte Haziran sonuna ertelenen kampüste hasta alımları Eylül 2014'te başlayacak.

Türkiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi kuruluyor!

İstanbul'da Türkiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi kurulacak. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Kumluca'da kurulacak!

Üniversite Senatosu’nun toplantısında Kumluca’ya Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin açılması kararının çıktığını ifade eden Prof.Dr, Sönmez, Antalya’nın batısında ilk defa bir fakülte kurulacak olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Gediz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi kuruldu!

Gediz Üniversitesi, sağlıktaki personel eksikliğini gidermek için Sağlık Bilimleri Fakültesi kurdu...

Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü Haberi

Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü
Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, Topkapı'da Sağlık Bilimleri Kampüsü inşa ediyor. Kampüs içerisinde yer alacak hastane 2014 yılında açılacak. Vehbi Koç Vakfı Genel Müdürü Erdal Yıldırım, projenin öğretim üyesi ve hemşirelik okulunu kapsayan ikinci fazı da gerçekleştirerek ülkeye çok önemli bir eser kazandıracaklarını ifade...