27 / 07 / 2024

toplam kaç tane Korkmaz mağazası var

toplam kaç tane Korkmaz mağazası var

Paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında Türkiye’nin önde gelen üretici markalarından Korkmaz, İzmit’te sadece kendi ürünlerinin yer aldığı ikinci perakende noktasını, İzmit 41 Burda AVM’de açtı.

Bugüne kadar toplam kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Mart ayında T10X modeli için ön sipariş almaya başlamıştı.. Peki şimdiye kadar kaç adet Togg sahiplerine teslim edildi? İşte detaylar...

Yıl başından bu yana toplam kaç şirket kapandı?

TOBB verilerine göre, geçen ay 1458 şirket daha kapandı. Böylece, 2023’ün ilk 4 ayında toplam 5 bin 835 şirket kapanmış oldu.

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

EYT’den Bağkur’lular kaç gün primle emekli olur? Doğum borçlanması sayılır mı?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, milyonlarca sigortalı da çeşitli yollarla primini tamamlayarak EYT kapsamına girmenin ve emeklilik hayaline kavuşmanın hesabını yapıyor. Bağkur’lu bir kişi toplam kaç prim günüyle EYT’den emekli olabilir? Peki doğum borçlanması sigorta başlangıç tarihini erkene çe

8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir? Eskiden ne kadar alınabiliyordu?

Asgari ücretle kaç tane çeyrek altın, kaç gram altın alınabilir merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretinin 8 bin 506 TL olduğunu açıkladı. Peki, 8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir?

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

TOKİ Adıyaman Çelikhan taksit tutarı kaç TL! 6 soruda TOKİ Çelikhan...

Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Çelikhan 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Aydın Merkez projesinin detayları belli oldu! 240 ay taksit fırsatını kaçırmayın!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Merkez 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Türkiye'nin otomobil zengini ili belli oldu! Bakın bir ailede kaç tane otomobil bulunuyor?

Türkiye genelinde geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla kaç kişinin yaşadığı ve bu insanların kaçar tane arabaya sahip olduğu açıklandı. Bakın Türkiye'nin otomobil bakımından en zengin ili hangisi, otomobil fakiri ili hangisi? Gözler İstanbul'a çevrilmişken açıklanan veri şaşırttı.

Ramazan'da sahur menüsü kaç TL? İşte A101, Migros, ŞOK fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk sahuru bugün yapılacak. Peki sahur sofralarını süsleyen kahvaltılık ürünler toplam kaç TL'ye mal oluyor? İşte o ürünlerin fiyat listesi!

Hangi ilde kaç AVM var 2020?

Türkiye genelinde toplam 436 tane AVM var. 2020 Ocak itibari ile en çok AVM olan şehir ise İstanbul. İstanbul'da da toplam 125 tane AVM bulunuyor. Peki Hangi ilde kaç AVM var 2020? İşte illere göre avm listesi...

toplam kaç tane Korkmaz mağazası var Haberi

toplam kaç tane Korkmaz mağazası var

1972 yılından bu yana paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında bugün 80 ülkeye ihracat gerçekleştiren Korkmaz, yurt içinde bin 600 satış noktası, 30 Korkmaz Shop ve yurt dışında ise 14 Korkmaz Shop ile hizmet veriyor. Korkmaz, Sancaktepe, Kandıra ve Tuzla’daki üç fabrikasında toplam 58 bin metrekare kapalı alanda faaliyet gösteriyor.


30’A ÇIKTI

Türkiye’nin ilk çelik çaydanlık üretimi gibi alanında pek çok ilkleri bünyesinde barındıran Korkmaz, İzmit’te kendi adını taşıyan ikinci mağazasını İzmit 41 AVM’de açmanın mutluluğunu yaşıyor. Korkmaz Mutfak Eşyaları Perakende Mağazalar Müdürü Süleyman Korkmaz mağaza ile ilgili olarak, “İzmit’te kendi adımızı taşıyan ikinci mağazamızı yoğun ilgi üzere İzmit 41 AVM’de açtık. Bu mağazamız ile birlikte toplam mağaza sayımızı 30’a çıkardık. 


155 METREKARE

Mağazamız 155 metrekarelik alandan oluşuyor. Korkmaz’ın ürettiği...