02 / 05 / 2024

toplantı tutanağı nasıl hazırlanır

toplantı tutanağı nasıl hazırlanır

Apartman yöneticisinin kat maliklerini yılın belirli günlerinde bir araya getirmesi gerekiyor. Bina yönetimi toplantı yapacağı zaman toplantı tutanağı hazırlanıyor. İşte, bina yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak? Elinde dolar ve altın olanlar için kritik uyarı geldi! 

Piyasaların merakla beklediği Aralık ayı Merkez Bankası FED toplantısı için geri sayım başladı. Özellikle altın ve doları olanlar için kritik uyarı Ekonomist Belgin Maviş'ten geldi. Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak?

Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? Öğrenci ulaşım desteği nasıl yapılır?

Öğrencilere verilen ulaşım yardımına dair detaylar araştırılıyor. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Peki Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? İşte detaylar!

Konut fiyatlarındaki artış nasıl engellenebilir? İşte çözüm önerileri...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası verdiği müjde ile beraber pek çok fırsatçı ilan sitelerindeki konut satış fiyatlarını dakikalar içinde artırdı. Peki bu artışlar nasıl engellenebilir?

0,89 ve 0,99 faizli konut kredisinin şartları belli oldu! Peki kim, nasıl faydalanabilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde kabine toplantısının ardından müjdesini verdiği yeni konut kredisinin kullandırımına ilişkin merakla beklenen detayları belli oldu. Peki kim, nasıl faydalanabilecek? İşte tüm detaylar...

0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? 0.99 faizle 178 bin TL cepte kalıyor! 0.99 faizli ev kredisi hesaplama

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gün Kabine Toplantısının ardından hem vatandaşa hem de inşaatçılara yönelik olan paketleri duyurdu. Peki 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte 0.99 faizli konut kredisi hesaplama...

2B arazi satışı 2022 nasıl yapılacak? 2B arazisi nasıl alınır?

Türkiye genelinde yer alan ve orman vasfını yitirmiş olan hazine arazilerine 2B arazi deniyor. Uzun zamandır beklenen 2B arazi düzenlemesi yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası 2B arazilerinin satışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, 2B arazi satışı 2022 nasıl yapılac

Bitcoin, Fed'in faiz artırımından nasıl etkilenir?

Fed'in bugünkü toplantısında faiz arıtımına gideceği öngörülüyor. Peki faiz artırımı kripto paraları etkiler mi? Bitcon faiz artırımından nasıl etkilenir? İşte Beste Naz Süllü'nün konuya ilişkin o açıklamaları...

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Kovid-19 ofis pazarını nasıl etkiledi?

‘GYODER Çözüm Platformu’nun altıncı toplantısı, Alkaş iş birliği ile ‘Şimdi Her Yer Ofis’ başlığı altında Digital Network Alkaş platformunda online olarak yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? Kovid-19 ofis pazarını nasıl etkiledi? İşte detaylar...

Kovid-19 sürecinde site toplantıları nasıl yapılacak?

Posta yazarı Tamer Heper 'Yeni bir yıla giriyoruz ve kat malikleri toplantılarının çok büyük bir kısmı ocak ayında yapılacak. Peki bu salgında nasıl yapılacak?' sorusunu cevapladı.

Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır 2021?

Geçtiğimiz gün gerçekleşen kabine toplantısı sonrası son dakika açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnaflara kredi yardımı müjdesi verdi. Peki esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır 2021? İşte tüm merak edilenler...

Koronavirüste kat malikleri toplantısı nasıl yapılmalı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizdeki tüm binalarda bina temsilci/ yöneticilerinin değiştirilmesi, sonuçta da site yönetim kurulunun değiştirilmesi gündemde. Bina kat malikleri toplantısı nasıl ve ne şekilde yapılmalı? Yapılması için hangi kurumdan izin alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

100 puanlık indirim konut kredilerini nasıl etkileyecek?

Merkez Bankası dün olağanüstü gündemle toplanarak toplantı öncesinde para politikası faiz oranlarını 100 baz puan indirdi. Olağanüstü alınan faiz indirimi konut kredisi oranlarını nasıl etkileyecek?

toplantı tutanağı nasıl hazırlanır Haberi

toplantı tutanağı nasıl hazırlanır

Bina yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Bir binada yönetim, kat maliklerinin kendi aralarında seçecekleri bir yönetici veya yönetim kurulu ile gerçekleşiyor. 


Anagayrimenkul, kat malikleri kurulunca yönetiliyor ve yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri

saklı kalmak şartıyla, bu kurul tarafından kararlaştırılıyor.


Kat malikleri bina yönetimini, kendi aralarında veya dışarıdan seçecekleri bir yöneticiye, yahut üç kişilik bir yönetim kuruluna verebiliyor.  


Apartman yöneticisinin kat maliklerini yılın belirli günlerinde toplantı için bir araya getirmesi gerekiyor. Bu toplantılar Kat Mülkiyet Kanunu'nda yılda en az bir kere olarak zorunlu tutuluyor. 


Bina yönetimi toplantı yapacağı zaman toplantı tutanağı hazılanıyor. İşte, bina yönetimi toplantı tutanağı...


Bina yönetimi toplantı tutanağı örneği...


.../.../.... TARİHLİ ...... APARTMANI KAT MALİKLERİ GENEL KURUL TUTANAĞI

KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI ........ TARİHLİ GENEL KURUL KARARI:


Kat Maliklerinin katılımıyla 21 numaralı dairede açılan Kat Malikleri Kurulu...