06 / 05 / 2024

toplantı tutanağı örneği

toplantı tutanağı örneği

Site yönetimi toplantısında alınan kararların toplantı tutanağına işlenmesi gerekiyor. Peki, site yönetimi toplantı tutanağı nasıl hazırlanır? İşte, site yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Kiracı anahtar teslim tutanağı örneği 2022!

Kiracı ve mal sahibi kiralama döneminin başında sözleşme imzaladığı gibi, sözleşme sonunda da teslim tutanağı imzalayabiliyor. İşte kiracı anahtar teslim tutanağı örneği 2022...

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi tarafından yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Bilirkişi yemin tutanağı!

Bilirkişilere, il adli yargı adalet komisyonu huzurunda yemin ettiriliyor. Bu bilirkişilere, görevlendirildikleri her dava veya işte ayrıca yemin verdirilmiyor. İşte bilirkişi yemin tutanağı örneği..

Site yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Site yönetimi toplantısında alınan kararların toplantı tutanağına işlenmesi gerekiyor. Peki, site yönetimi toplantı tutanağı nasıl hazırlanır? İşte, site yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Bina yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Apartman yöneticisinin kat maliklerini yılın belirli günlerinde bir araya getirmesi gerekiyor. Bina yönetimi toplantı yapacağı zaman toplantı tutanağı hazırlanıyor. İşte, bina yönetimi toplantı tutanağı örneği!

İnşaat seviye tespit tutanağı örneği!

Henüz tamamlanmamış ve inşaat çalışmaları devam eden yapılar, gelinen son aşamalarına göre derecelendirilebiliyor. Tutanak, yapı denetim kuruluşu tarafından düzenleniyor. İşte inşaat seviye tespit tutanağı örneği...

Apartman toplantısı duyurusu örneği!

Apartman yönetiminin yılın belli dönemlerinde toplantı yapması gerekiyor. Toplantı için kat maliklere bir çağrı yapılması gerekiyor. Peki, duyuru nasıl yapılır? İşte apartman toplantısı duyurusu örneği..

1996 yılında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş!

1996 yılında yapılan Habitat II Kent Zirvesi Dünya Ekonomik Forumu toplantılarında, değişik ülkelerden gelen pek çok uydukent projesi arasında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş.

Kaçak inşaat durdurma tutanağı örneği!

Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin[1] 4. maddesinde yer alan tanıma göre “İmar mevzuatına aykırı yapı”, muhtarlıktan izin alınmadan yapılan yapılara kaçak yapı deniyor. İşte, kaçak inşaat durdurma tutanağı örneği!

Kat malikleri toplantısı davet mektubu örneği!

Kat malikleri kurulunun, yılda bir defadan az olmamak üzere toplantı yapması gerekiyor. Yöneticinin malikleri toplantıya davet etmesi gerekiyor. İşte, kat malikleri toplantısı davet mektubu örneği!

Olağanüstü apartman toplantısı çağrısı örneği!

Önemli bir sebebin çıkması halinde, yöneticinin veya denetçinin veya kat maliklerinden üçte birinin istemi üzerine olağanüstü apartman toplantısı bir çağrı ile yapılıyor. İşte olağanüstü apartman toplantısı çağrısı örneği..

Kiracı anahtar teslim tutanağı örneği!

Kira sözleşmesinin feshinin ardından tarafların kiracı anahtar teslim tutanağı imzalamaları faydalı oluyor. Peki, kiracı anahtar teslim tutanağı nasıl hazırlanır? İşte kiracı anahtar teslim tutanağı örneği..

Apartman toplantısı vekaletname örneği!

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince apartmanda düzenlenen toplantıya katılamayan maliklerden biri, oyunu yetkili vekil eliyle kullanabilir. Peki, malik kime ve nasıl vekaletname verebilir? İşte apartman toplantısı vekaletname örneği..

toplantı tutanağı örneği Haberi

toplantı tutanağı örneği

Site yönetimi toplantı tutanağı örneği!

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, sitede oturan maliklerin yılda  bir kez toplantı yapmaları ve site gündemi için belirlenen konuları karara bağlamaları gerekiyor.


Site yönetimi toplantısında alınan kararların onaylanabilmesi için, yeter sayısına ulaşılabilmesi gerekiyor. Yeter sayısının sağlanabilmesi için site yöneticisinin toplantı tarihinden en az 10 gün öncesinden haber verilmiş olması gerekiyor. 


Toplantı için İlk çağrı yapılırken, birinci toplantıda, yeter sayının sağlanamaması halinde, ikinci toplantının nerede ve hangi tarihte yapılacağının da belirtilmesi gerekiyor. 


Kat maliklerinin katılımı ile gerçekleşen site yönetimi toplantısında alınan kararların toplantı tutanağına işlenmesi gerekiyor. Peki, site yönetimi toplantı tutanağı nasıl hazırlanır?


Site yönetimi toplantı tutanağı... 


.../.../.... TARİHLİ ...... APARTMANI KAT MALİKLERİ GENEL KURUL TUTANAĞI

KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI ........ TARİHLİ GENEL KURUL KARARI:


Kat Maliklerinin katılımıyla 21 numaralı dairede açılan Kat Malikleri...