18 / 05 / 2024

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat adres 

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat adres 

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

1957 yılında köylünün bir an önce toprak sahibi yapılması istenmiş! 

1957 yılında Bütçe Komisyonunda Arif Onat (CHP) bu memlekete toprakların 50 milyon kişiyi bile geçindirebileceğini ve topraksız köylünün kalmaması gerektiği konusunda açıklamalarda bulunmuş.

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ümit Aşgenaz tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Başak tarafından kuruldu.

Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar! 

Şu ana kadar depremde yıkılanlar dahil, ağır hasırlı olan ve yıkılması gereken toplam konut sayısı 384 bine ulaştı. Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. İşte ayrıntılar...

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Karakalem Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakalem Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İlhan Bulut tarafından kuruldu.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkz nakli yapıldı!

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat adres  Haberi

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat adres 

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt ,altyapı çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. 2- Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmekle birlikte hırdavat, kimyasal inşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını...