01 / 05 / 2024

torba tasarıdaki inşaat maddeleri

torba tasarıdaki inşaat maddeleri

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile riskli alanlarda ve rezerv yapı alanlarında her türlü imar ve yapılaşma işlemlerini 2 yıl süreyle geçici olarak durdurulması hakkında değişiklik yapan tasarı kabul edildi.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

İBB, Beykoz'daki inşaatı bitmeyen film platosu için 4 yıldır kira ödüyor!

Sayıştay, İBB’nin Beykoz’da inşaatı yarım kaldığı için hayata geçirilemeyen “Yeşilçam Film Platosu” projesi için 2016'dan beri kira ödediğini belirledi. 

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akçin tarafından kuruldu. 

Aryap Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aryap Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Kiyan ve Mehmet Görkem Kiyan ortaklığında kuruldu.

Biçici Mühendislik Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçici Mühendislik Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Biçici tarafından kuruldu.

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Akçay tarafından kuruldu.

Türkiye Ukrayna'da inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında ortak bildiri yayınlandı. Yayınlanan bildiriye göre Türkiye 'Büyük İnşaat' ile Ukrayna’daki inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

Frm Tasarım İnşaat Mühendislik Mekanik Elektronik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frm Tasarım İnşaat Mühendislik Mekanik Elektronik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Bütün tarafından kuruldu.

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yetim tarafından kuruldu.

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğra Gönden, Murat Can Elmalı ve Colin Joseph T. Wilson tarafından kuruldu.

No34 Mimarlık İç Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No34 Mimarlık İç Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Şaman tarafından kuruldu.

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Agit Sağın tarafından kuruldu.

torba tasarıdaki inşaat maddeleri Haberi

torba tasarıdaki inşaat maddeleri

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen maddelere göre; Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun çerçevesinde belirlenen alanların sınırları içinde olup, riskli yapılar dışında kalan diğer yapılardan uygulama bütünlüğü bakımından Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca gerekli görülenler, değerleme çalışmalarında yapının riskli olmadığı gözetilmek kaydıyla söz konusu yasa hükümlerine tabi olacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ veya idare, riskli alanlarda ve rezerv yapı alanlarında her türlü imar ve yapılaşma işlemlerini 2 yıl süreyle geçici olarak durdurabilecek. Uygulamanın gerektirmesi halinde imar ve yapılaşma işlemlerinin geçici olarak durdurulması 1 yıl daha uzatılabilecek. Anayasa Mahkemesi, söz konusu düzenlemedeki durdurmanın, süre belirtilmeden geçici yapılabileceği hükmünü iptal etmişti.


TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, verdiği aranın ardından komisyonun yerinde olmaması üzerine, birleşimi saat 14.00'te toplanmak üzere kapattı.




AA




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde...